Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз открих голямото "Disco"!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз открих голямото "Disco"!

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
    Честито и от мен.Автомобила е чудесен и ,като едно добро дете винаги има нужда от помощ и лечение.Но повярвай скоро няма да можеш да живееш без него.Гадни са понякога и човек се привързва към тях,нещо като садо-мазо,ама те са садистите.
    Поздрави и успех.
    Засега ми се струва, че доста точно си ги обобщил нещата! Единствено не ми харесва липсата на ABS и airbags... Но пък 300 tdi е винаги добра алтернатива!
    088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
      Минах тънко - за светещата лампа на маслото виновник се оказа датчикът! Сега умуваме как да приспособиме датчик от Volkswagen със сходни характеристики, че са масово намираеми... Ще правим адаптър на струг, както се очертава. Още не сме разбрали къде точно е проблема със зареждането. За някаква студена спойка се съмняваше майсторът, аз още не съм я видял, но ще откриеме и това! Ръчната спирачка си я оправих сам, оказа се, че е изпаднал шплента на онова, `дето закрепва жилото (нещо като нит) за лоста. Ще пребориме и кривия диск, въпреки че още не съм добил представа как горе-долу ще излезе инвестицията там...
      Честито - че си минал само с датчик . Все пак е ЛР....
      1. Ако на твоето Диско датчика е еднакъв със бензиновото Диско - аз намерих лесно . Даже ми говориха за цена от 12 лева, ама бяха свършили и си купих от 25 мисля , че беше.
      Мото пфое имат - 23 лева беше цена , но ми казаха доставка за 3 дни.
      Провери си оригинален - няма повече да ти се наложи да го сменяш .
      А датчика си е важен - не го заменяй с ..... друг модел.
      2. За лампата за зареждане. Провери си връзките на кабелите - от акумулатора до лампичката , както и от генератора ( алтернатора) до лампичката.
      Но по-вероятно ще се окаже реле-регулатора - не изключва при пълно зареждане на акумулатора . Така мисля.
      Всичко за което говориш може да се ремонтира лесно . Не е скъпо и го има като резервни части.
      3. Не разбрах как ти е крив диска ? Пропуск ..... Пиши !
      Ако говориш за спирачния диск - ако има дебелина - само на струг може да го изгладиш и си готов .
      Ако обаче дебелината е паднала под определени мм - мисля , че бяха 11 но за Диско ???...... има спецове - ще кажат . Тогава смяна с нов диск само те оправя .
      Или втора употреба - но е пожелателно да смениш и двата - да са еднакви . Все пак говорим за спирачки .
      Последно редактирано от bgbul; 30-07-09, 18:25.

Коментар

Става въпрос за крив спирачен диск, `дето го споменавам още в първия по темата пост (там `дето се хваля и оплаквам ). Сега вече знаеме (май) кой точно е. Само че, майсторът звънял на някякви доставчици на части и ония обявили цена от 250 лв. за комплект предни дискове и 180 лв. за комплект накладки!!! Аз пък гледам, че в Padock са по 55 лири (двата комплекта общо)!?!

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
          Става въпрос за крив спирачен диск, `дето го споменавам още в първия по темата пост (там `дето се хваля и оплаквам ). Сега вече знаеме (май) кой точно е. Само че, майсторът звънял на някякви доставчици на части и ония обявили цена от 250 лв. за комплект предни дискове и 180 лв. за комплект накладки!!! Аз пък гледам, че в Padock са по 55 лири (двата комплекта общо)!?!
          Тук има един човек Lazar, той ги разбира тия работи с Падок, най-добре му драсни едно ЛС, на половината Форум той доставя от там( в това число и на мен)
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            Тук има един човек Lazar, той ги разбира тия работи с Падок, най-добре му драсни едно ЛС, на половината Форум той доставя от там( в това число и на мен)
            Благодаря, ще се свържа с него. И без това тъкмо се чудех да ходя ли да си откривам кредитна карта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X