Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми Land Rover Range Rover TDV6 FAP S 2005 мнения

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Разбира се поканата важи с пълна сила и за kinex когато си купи Туарега
    VPetrov.photography

Коментар

хихи Венци недей се базика на Рейнджа няма да му стигне въздуха да помпа с такава скорост амортисьорите
      no signature no problems

Коментар

Аз предлагам да не разводняваме повече темата, би трябвало да е ясно предназначението на такъв джип-лимозина.. Смятам, че човек който си купи подобна кола и очаква от нея сериозни качества извън пътя е човек с неизяснени представи, понятия и приоритети. Но всеки има право да преценява сам за себе си. Нека да оставим колегата ergo да даде своите впечатления, снимки и т.н.

Коментар

Аз не се шегувам, с написаното не искам нито да омаловажа техническите достойства нито да кажа че тези автомобили не стават за нищо. Те имат своя и смисъл и предназначение но то е далеч от "гората" и калта. Изказвания от рода на това колко за "проходими" и адресирани към тези машини могат да вкарат в заблуждение някой, затова и пиша. Пък който смята че не съм прав винаги има възможността да ме обори - даже ще бъде заснето и публикувано!
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
            Аз не се шегувам, с написаното не искам нито да омаловажа техническите достойства нито да кажа че тези автомобили не стават за нищо. Те имат своя и смисъл и предназначение но то е далеч от "гората" и калта. Изказвания от рода на това колко за "проходими" и адресирани към тези машини могат да вкарат в заблуждение някой, затова и пиша. Пък който смята че не съм прав винаги има възможността да ме обори - даже ще бъде заснето и публикувано!
            Напълно подкрепям казаното от теб. Моите думи бяха насочени към колегите, които създават (излишни за мен) полемики по въпроса. Както се знае аз съм почитател на марката и определено колата ми харесва, но не и за това, за което ми харесва Дифендър-а например (от същата марка). Нека всяка жаба да си знае гьола...

Коментар

Идеята да ги напиша всичките тия простотий беше че трябва да се събираме а не да се разделяме.

Коментар

Напълно споделям мненията на KINEX.За пореден път си мисля че няма смисъл да се пише.Ако в този форум се напише нещо за кола по- нова от няколко години/с изключение на УАЗ или Дифендър/ всички скачат и ще го разкъсат пишещия.Май само Кинекс е изключение.Е има ли смисъл да пиша че от двата джипа/Патрола и Патфайндера/Патрола е доста далеч като възможности.Правя си сравнение вече повече от 3 месеца и резултата е един и същ.На колегата V93-моя Патфайндер вече е пребоядисван целия и много пъти е бил в такава обстановка.Това че не правя и не пускам снимки нищо не значи.Нека Злати като се върне от Дамяница да каже-колко джипа са минали през камъните преди хижата без помощ.Патфайндера си мина без проблеми и през тях и през реката без да му е правена някаква доработка.И най-вече недоумявам как се дават оценки без да е каран един джип.
                VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Според мен моя дйип не мойе да гази на места кадето газите вие с ваШите уаз-ки гледам снимки по какви места минавате не искам да се излоЖа в форума
                  МоЖе да има снимки от някои по лесни препяствиа но бих доШЪл с нивата да си направя кефа, но този дЖип не е за тези места кадето вие минавате с ВаШите дЖипове
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-10-09, 19:18.
                  Нямам време да се държа прилично !

Коментар

Първоначално публикуван от inox
                    На колегата V93-моя Патфайндер вече е пребоядисван целия и много пъти е бил в такава обстановка.Това че не правя и не пускам снимки нищо не значи.Нека Злати като се върне от Дамяница да каже-колко джипа са минали през камъните преди хижата без помощ.Патфайндера си мина без проблеми и през тях и през реката без да му е правена някаква доработка.И най-вече недоумявам как се дават оценки без да е каран един джип.
                    Дайте да сме наясно. Не съм имал и нямам и най-малкото намерение да обиждам когото и каквото и да било. Единственото, което би следвало да се изведе от моите постинги тук би трябвало да е, че:

а) лично на мен гледката на джип, легнал ниско на пътя на нископрофилни асфалтови гуми не ми допада. От това може да се прави извод само за моя вкус, но не и за качествата на дадения джип. Друг пък може да се кефи точно от това, което на мен не ми харесва. Ама, както казват руските другари "О вкусах не спорят".

б) От това, че съм дал за пример един конкретен лъскав джип в офроуд обстановка, единственият извод може да бъде, че аз лично досега съм видял само него . Това, че аз не съм видял други, ни най-малко не означава, че такива няма. Не съм се и опитвал да твърдя такова нещо, така че не смятам, че някой трябва да се чувства обиден или подценен. Ако обаче има такива, то с настоящото най-официално се извинявам на всички, които карат офроуд с хубави лъскави джипки, за това, че не знам за тяхното съществуване, поради което не съм ги споменал.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Златен няма нужда да се извиняваш. Не вярвам някои да се е обидил.
                      Но все пак извинението се приема.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                        Разбира се поканата важи с пълна сила и за kinex когато си купи Туарега
                        Порше Кайен смятам да си купя. Тоарега има бавни. Никва интрига няма там.
                        А относно теста на Реиндж Ровър Спорт вече работя по въпроса. В момента убеждавам един приятел от Кърджали които има такъв. Само кални гуми трябва да му сложим. И както казва Венци каквото сабя покаже. Няма как обаче да пренебрегнем факта че надежноста на здравината не е на необходимото ниво подходящо за ОффРоуд.
                        Прави ли ви впечетление колко много приятели с джипки от Кърджали имам. А в форума няма нито един. Еи за тва ми е болно.
                        Яро аз наистина съм човек с неизеснени представи. Ама да не мислиш че е лесно с толкова много мухи в главата.

Коментар

На джипа ве4е му се радва друг собственик един ливанец поне си му взех парите наистина не е кои знае какво но сега 6те трябва да се замисля какво да закупя като дйип

Коментар

на 1 септември го купи и на 11 го продаде много си бърз.
                            no signature no problems

Коментар

ми не е кои знае какво за офф-роуд не става пак и мн ел системи по някои пат правят гре6ки

Коментар

Ей на това му казвам бързо, точно и мъдро решение!
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X