Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми Land Rover Range Rover TDV6 FAP S 2005 мнения

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ergo
    пратих снимки на yaro скоро време 6те ги ка4и и 6те го видите
    Нищо не съм получил. На yaro.atanasov@abv.bg ли ги прати?

Коментар

Щом вече си го взел немога да кажа нищо друго освен Честито и със здраве да си го караш. И на 16 на парка Рила. Нали ОффРоуда ни събира.

Коментар

Снимки на джипа на ergo:

Коментар

Ама тоз е sport бе.Други гуми и е готов.Чакаме го на живо на следващите сбирки на клуба.Честито.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Че добре са гумите. Кво не им хареса. А то с гуми и баба може

Коментар

Само на разбрах какъв е спорта ...????
              Да не би да е голф ?? ...... , а Рейнджа да служи за пренасяне на стиковете от центъра до Верила ...????
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

За тази пила даде 110к.Ле ле.
                B+

Коментар

Спорт ще рече по-евтина версия - както Паджеро Спорт...

Не-Спорт модела не е скосен отзад и е с по-големи двигатели, а цената му е... по-добре да не казвам...

Това си е рапърска джипка - само слагаш 3 ланеца и по-тъмен фон дьо тен... и по-нископрофилни гуми, разбира се - поне 22"
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Идеята не е да е по-евтина.турбо версията нова гони към 200000лв.
                    двигателите на т.нар. MK3 и рейндж ровър спорт са АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ.освен че е скосен отзад изобщо не е на базата на рейндж а на диско3.проходимостта е малко по-лоша от рейнджа за сметка на по-стабилното поведение на асфалт.има системи които ги сложиха в последствие на големия рейндж.ако диско 3 е рапърска джипка значи и тази е такава.
                    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда
                      ...ако диско 3 е рапърска джипка значи и тази е такава.
                      гледай МТВ братчед

или чети жълта преса: Невръстната хип-хоп звезда Лил Ромео, който наскоро навърши 15 години изобщо не се шегува да се занимава с “детски коли”. Чернокожият малолетен рапър има истински лимузини от марките Порше, Мерцедес и Рейндж Ровър, на които засега може само да се вози, защото няма шофьорска книжка.

източник http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=2022
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Баш си е рапърска отвсекъде. Е, в България е чалгаджийска - особености на националното джиповъдство
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

сетих се не една, а 2 ползи от нископрофилните гуми за БГ пътищата:
                          - помпят се бързо и лесно
                          - няма нужда от резервна - като спукаш, навиваш градински маркуч /от черния дето се ползваше Едно време/

за мен от една цена нагоре автомобилите изглеждат гротескно по прашните ни пътчета това си е бюджета на една детска градина за доста време Тука не е Холивуд

Коментар

инак вървим по темата.никъв спам няма.

Коментар

дйипа си е супер мойе да баде и рапарски и мойе да баде 4алгадйиски
                              Нямам време да се държа прилично !

Коментар

Това че колата е скъпа е качество а не недостатък. Най-малко защото цената я прави недостъпна и изключителна. Човека вече си я е купил а това само може да ни радва. Че между нас има и такива скъпи коли. Лично на мен идеята всички да сме с Ниви и Уазки не ми дапада. Доста банално ми звучи. Както и сиромашките сметки. Пари пари пари аман. А за да си над тези неща трябва да си богат ама душевно.
                                Аз съм сигурен че с кални гуми тази кола ще е доста по проходима от много други. Да не изброявам че някой ще се обиди. Погледнете и трансмисийте и помислете. Друг е въпроса че "колегата" не иска да я вкарва в калта. А това вече е лошо.
                                За ниско профилните гуми Тедо да помисли защо в Българския рали шампионат всички карат с такива. Може да открие и други качества.
                                Лично аз и Порше Кайен бих карал с кални гуми. Пък да видим тогава дали Нивата е по проходима. Много празни думи изписахме за пустата му проходимост а истината е една.
                                Проходимоста е УЛТИМАТИВНА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X