Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми Land Rover Range Rover TDV6 FAP S 2005 мнения

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Има познат,който от7-8 г. не злиза от джипове,коли вече не ще,та за това време счупи последователно една G-класа,3( )Гранд-а и сега от 2-3-г кара RangeRover.Май само него не успя,а вервай ми-опитва се постоянно.Сташен душманин,казвам ти...Вади си изводи.Успех и ЧЕСТИТО-САМО НА КОНСУМАТИВИ ДА Е....
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Баш консуматива му е без пари.бмв тройка на 10 години има по-скъп консуматив
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-10-09, 19:24.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Незнам как да каЧа снимки някой да ми каже и Ште каЧа.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-08-09, 19:51.
        Нямам време да се държа прилично !

Коментар

Първоначално публикуван от ergo
          нз как да ка4а снимки някои да ми кайе и 6те ка4а
          Пратете ми снимките на yaro.atanasov@abv.bg и аз ще Ви ги кача тук.

А иначе ако имате желание да се запознаете и да го правите Вие, прочетете следните теми:

Как се постват картинки?

Правила за използване на FTP достъп и дисково пространство

Първоначално публикуван от ninja_1
          Има познат,който от7-8 г. не злиза от джипове,коли вече не ще,та за това време счупи последователно една G-класа,3( )Гранд-а и сега от 2-3-г кара RangeRover.Май само него не успя,а вервай ми-опитва се постоянно.Сташен душманин,казвам ти...Вади си изводи...
          Интересно в случая (което спестявате) е за кой Range Rover става въпрос? Ловя бас, че става дума за Класик-а, който няма нищо общо (освен возенето) със следващите, нито като направа нито като концепция дори. Брат'чед, не се обиждай, чудесни джипове са, но за път...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
            Брат'чед, не се обиждай, чудесни джипове са, но за път...
            Или без път-но със сервиз наблизо притежаващ заветните диагностични системи.
            В щатите има доста хора,които си купуват компове със диагностичния софтуер и сами си трият грешки и си правят диагностика само защото най близкия серви на ленд ровър е на 500 км примерно.да това е недостатък,да и в щатите бучат срещу това.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-10-09, 19:24.
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Просто ми е интересно как с компа ще изтриеш грешка "изстръгнат с карантиите носач" или "избушен картер"
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Просто ми е интересно как с компа ще изтриеш грешка "изстръгнат с карантиите носач" или "избушен картер"
                Точно това имах предвид и аз. За проблеми с ел-мел по моторите хората си носят и куп датчици, ама останалото..

Класика можеш да го подготвиш за гората, докато наследниците и с много пари май е безмислено..

Коментар

Скоро един журналист сравнявайки новата GL класа с Рейнджа беше казал следното - Предното окачване на Мерцедеса дава увереност за бъдещето, а предното окачване на Рейнджа дава увереност в бъдещето на автосервиза...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Някой може ли да обясни какво е слабото точно на носачите и картерите на рейнджа,а на диското примерно не.Щот се сещам за един осмак на ленд ровър който го има и в дифендъра и в диското,ма там сигурно от друго ги правят картерите.А тва за изтръгнатия носач не го вярвам да е по-често срещано при рейнджа отколкото при другите джипки.Говорим за заводския им вид без доработки разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                      Точно това имах предвид и аз. За проблеми с ел-мел по моторите хората си носят и куп датчици, ама останалото..

Класика можеш да го подготвиш за гората, докато наследниците и с много пари май е безмислено..
                      проблемите с по-новите рейнджове идат основно от многото електроника.Никой не ходи с два-три резервни ел.блока в гората.
                      Останалото е достатъчно масивна конструкция с много общи черти с другите модели на фирмата.А и нямаме достатъчно база за сравнения колко пишат тук с рейнджове.При три модела има сигурно пет човека,а и те карат при различни условия.Подготвянето на рейндж се обезмисля не от неговото лошо качество или конструкция,а от високата му начална цена на подготвяния автомобил.никой не подготвя и г-класи модел 2002 или нагоре.А и нужно ли е винаги да подготвяме или преработваме автомобила?Все пак опираме до съотношението оф и он роуд.

Коментар

http://www.rangerovers.net/outfittin...tesbumper.html
                        Ето и възможности за преработка.Махане на въздушното окачване,лифт от почти 4 инча,защита на въпросния картер,брони които драстично повишават ъгъла на заход,лебедки и тн.

Коментар

тия рейнджове на линка на братчеда са си от старите - дето са по 15-20 хил. лв
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, айде моля те прочети много внимателно цялата дискусия преди да пишеш.Яро говори за моделите след класика,а те са два.аз съм пуснал снимка за единия от двата.За поледния съвсем не знам с този карбонов под който пази картера как ще го счупиш по-лесно от другите джипки.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                              тия рейнджове на линка ти са си от старите - дето са по 15-20 хил. лв
                              аз сега кво да разбирам че тези модели изведнъж станаха много хубави ли?само щото остаряха ли?

Коментар

пратих снимки на yaro скоро време Ще ги каЧи и Ще го видите
                                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-10-09, 19:25.
                                Нямам време да се държа прилично !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X