Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединител на Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със съединител на Рейндж Ровър П38

Здравейте колеги,
    Аз съм нов собственик на р38 и веднага ми се лепнаха няколко проблема.
    Основния е съединителя, предния собственик каза че го е сменял, но след 2 дена ми потъна педала и се наложи отваряне оказа се нов съединител.
    Но аксиалня лагер се беше скъсал (сякаш малко глупаво лагера да дърпа палците вместо да ги натиска както обикновенно).
    Сложих нов комплект съединител за да съм сигурен всичко е ок но ми се струва, че не е както трябва, отделя много много ниско незнам дали е нормално.
    Дайте съвет при вас как е? Не съм сравнявал с други, дайте мнения, съвети,препоръки.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-07-09, 21:45.

До: p38 съединител

Според мен е нормално,колкото повече се износва съединителя-толкова по високо отделя,така че при нов е нормално да отделя по ниско.След смяната на моя беше същото.
    Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

До: Проблем със съединител на Рейндж Ровър П38

До Pepo 75 - благодаря много.
      Извинявам се за грешките но имам проблем с flex-typa

Коментар

Здравейте , имам следния проблем, скоро си смених съединителя на джипа, всичко е супер само дето след, като го взех от майстора имам някаква гадна вибрация на педала ( буквално усещам всяка вибрация на двигателя).
        Вибрацията се получава когато съединителя зацепва - в средата на неговия ход, най-вече на първа. Иначе като върви джипа няма проблем.
        Някой има ли идея за какво става въпрос и какво може да е ?
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-10-09, 16:25.

Коментар

Аз също го смених скоро , но ми отлепя както преди , почти няма разлика .
          Аз обаче имам друг проблем , след смяната ми се появи една вибрация ( стъргане ) която се усеща на педала непосредствено преди да зацепи съединителя и когато съм на полу-съединител тресе яко Иначе определено има подобрение след смяната , но не знам сега какво да правя , да се надявам ли,че с времето ще олегне или нещо такова или да карам майстора пак да отваря ?

Съобщение отмодератор:
          Моля, напишете си в профила от къде сте.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-10-09, 16:26.

Коментар

До: Проблем със съединител на Рейндж Ровър П38

Не е от майстора. Скоро сменях съединител на едно Диско. Не подскача, а шуми при зацепване. Споко, ще се намести.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X