Нещо бая почнахме да питаме за помощ за Диско тука, ама...
Днес, след големия дъжд, предния люк пак прокапа... Аз съм го предвидил за поправка, ама не очаквах толкова спешно да излезе... Проблема ми е, че не мога да разбера откъде точно тече докато не разглобя люка, а после трябва чакам 2-3 седмици за доставка на уплътнения...
Да не говорим, че цената, която ми цитират в МотоПфое, е меко казано странна - ~120 лв за всяко от двете уплътнения на един люк и ~70 за третото...
Ето една снимка къде капе...

Като за капак, прокапа още от едно място -

Тук пък откъде тече идея си нямам...
Утре ще свалям кората да гледам. Засега имам предположение - евентуално да влиза вода от релсата за багажника на покрива (има по едно гумено уплътнение под местата на захващане)...
И тъй като никой проблем не идва сам, десния ми фар беше със скапан рефлектор - поръчах си нов. Този, който докараха, обаче е различен от моя...

Разликата е в шпилките, които държат горната част и чрез които се регулира наклона на фара.
и 
Това, което са ми доставили, просто не може да се сложи на колата...
Утре ще ходя да се опитам да разбера какво е станало, ама междувременно, ако някой има идея, приемам всякакви съвети...
Ако някой е имал подобни проблеми и може да помогне, благодаря предварително!
По-големи снимки има тук

Днес, след големия дъжд, предния люк пак прокапа... Аз съм го предвидил за поправка, ама не очаквах толкова спешно да излезе... Проблема ми е, че не мога да разбера откъде точно тече докато не разглобя люка, а после трябва чакам 2-3 седмици за доставка на уплътнения...

Ето една снимка къде капе...

Като за капак, прокапа още от едно място -

Тук пък откъде тече идея си нямам...

И тъй като никой проблем не идва сам, десния ми фар беше със скапан рефлектор - поръчах си нов. Този, който докараха, обаче е различен от моя...

Разликата е в шпилките, които държат горната част и чрез които се регулира наклона на фара.

Това, което са ми доставили, просто не може да се сложи на колата...

Утре ще ходя да се опитам да разбера какво е станало, ама междувременно, ако някой има идея, приемам всякакви съвети...

Ако някой е имал подобни проблеми и може да помогне, благодаря предварително!

По-големи снимки има тук
Коментар