Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Момчета моля дайте съвет - Фриилендър-1 предно стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Момчета моля дайте съвет - Фриилендър-1 предно стъкло

Във този форум съм от доста време, но само като четящ и възхищаващ се на това което правите.
    За съжаление живота понякога е гадна работа и сега се налага да се обърна към Вас с молба...
    Преди два месеца и половина почина съпругът ми - няма да Ви занимавам с това какво ми е...
    Тази вечер явно почерпени гаменчета или наркоманчета са метнали бетонова тухла върху колата ни. Счупили са предното стъкло на Фрийлендъра и е наранен предния капак (от търкалянето на тухлата може би )Примрях като видях. Аз нямам книжка и сега карам курс... Обадих се в полицията, момчетата дойдоха, но освен да се опитат да ме успокоят не можеха да направят нищо друго. Покрай болестта на съпруга ми каското някак остана на заден план и съответно сега колата няма каско.
    Моля Ви дайте ми съвет какво да направя
    Очеведно трябва да сменя стъклото, но не знам къде, какво се случва с винетката и прегледа, стикерите на които са на счупеното стъкло?
    И как по дяволите се купува Калашников???
    Колата е Ленд Роувър Фриилендър 1 (ако това ще Ви помогне по някакъв начин)
    Моля за извинение ако сметнете, че темата не е за този форум или е технически неиздържана, в момента не знам жива ли съм или умряла...

До: Момчета моля дайте съвет

Съжаления за случилото се. Кажи от кой край си - ако си от моя ще ти помогна лично, ако не - във почти всички стъкларници могат да се поръчват всякакви стъкла(зареждат от едни и същи едрови складове), а стикерите ги местят самите стъклари без проблем.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

chris_vicom, ами от София съм, комплекс Яворов. Благодаря ти за отговора, сега се ровя в нета за някой с подобен проблем да разбера как се е справил

Коментар

029317777-Кобра,няколко пъти съм ползвал услугите им.Мисля че ходят и на адрес.Успех!
        Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

giavol, благодаря чакам да стане 8 часа и ще им звънна, дано наистина ходят на адрес.

Коментар

Обадих им се. Ще дойдат ама утре... Днес били заети всички часове
            А идеи за оправяне на предния капак - и той от огънат от удара...
            Може би ще трябва да изправи и евентуално боядиса защото освен че е огънат над левия фар е и надран на няколко места. Струва ли си да се занимавам или да го оставя така

Коментар

Ти си жена, а жените държат на външния вид - пребоядисай до - бояджиите ще го изпънат. Аз ако бях щях да го карам така...
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Звънни да го погледна и да му мислим
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Момчета моля дайте съвет - Фриилендър 1

Защо не си свалиш направо предно стъкло и не вземеш нов капак от някоя автоморга. Виж например в тази за оферта - 0885 856 365 (Бойко). Наблизо има и сервиз където да се пазариш за комплексно обслужване (в Малашевци е).
                  С теб сме, успех
                  Ако има нещо - пиши, ще се радваме да помогнем
                  Последно редактирано от emanuilis; 01-07-09, 10:42.
                  Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                  „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                  LZ1EMS

Коментар

Дядо Владо, с удоволствие и благодарност ще го направя.
                    emanuilis, де да можех
                    Надявам се тези от Кобра утре да сменят стъклото, то не се е разпаднало, на мястото си е но така е ударено, че за нищо не става. За капака ще видя какво ще ми каже дядо Владо ... и тогава ще решавам, че и без това не ми е до такива разходи точно сега.
                    По-късно като се прибера от работа ще кача снимки.
                    Сега се сетих, че всъщност огледалото за обратно виждане е на него, а аз не попитах в Кобра то може ли да се свали и премести на новото стъкло Ще им звънна пак.
                    Благодаря на всички Ви за подкрепата, тя ми даде сили да мисля малко по-трезво и да взема адекватни решения.

Коментар

Е ако беше от Варна можеше да помогнем нещо но сега хората от София ще помагат.
                      Капака за да стане добре ще трябва да се свали оправи и пребоядиса. Ако не е много ударен по добре е да се оправи, ако е много накривен по добре от морга но пак ще трябва да се пребоядиса. Ако намериш на морга същия цвят може да се мине и без боя но дали ще има и няма да е мърялв е въпрос на голям късмет.
                      Може да го подържиш така, а като си вемеш книжка и подкараш колата тогава да го правиш, няма да му стане нищо ако поседи някои и друг месец.

За калашников мога да помогна но на теб няма да ти е от полза.
                      Стискам палци.

Коментар

Deian_g, абе аз да ги бях видяла и с бухалката щях да се оправя, ама пусто извадиха късмет този път
                        Обадих се вече на дядо Владо, той довечера ще го види капака и ще си каже мнението.
                        emanuilis, запазвам си правото да те поразпитам по-подробно за това комплексно обслужване ама малко по-нататък ще е, сега докъто нямам книжка съм с вързани ръце. А не мога постоянно да моля и някой да се чувства длъжен да ми помага. Трябва да се науча да се оправям сама. Едно е да поискаш съвет, съвсем друго някой да си губи времето заради теб.
                        Специални благодарности на дядо Владо за светкавичната реакция - вече е видял колата, каза че ще пробва да го изпъне и полира, ако не стане тогава ще му мислим, за сега остава в това състояние.

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-07-09, 17:02.

Коментар

Момчета, докладвам - стъклото е сменено с европейско (това го научих от Вас) има си стикер и марка и бар код (не, че не могат да лепнат каквито си щат лепенки, но предпочитам да им вярвам).
                          Даже е по -хубаво от старото защото е затъмнено отгоре.
                          Момчетата от Кобра са много пъргави и за час работата беше свършена.
                          Цена 253 лв. с идване на място, монтажа и преместването на винетки и други разни етикетчета.
                          За същото от Дару кар обадиха 596 лв без монтаж и трябваше да закарам колата там.
                          Сега се моля да не завали дъжд или градушка и хартиените лепенки, които трябва да махна в 21 чада да се скапят предварително..
                          Поздрави на всички ХОРА в този сайт [beer]
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-07-09, 17:01.

Коментар

Първоначално публикуван от algaivel Преглед на мнение
                            Момчета, докладвам - стъклото е сменено с европейско (това го научих от Вас) има си стикер и марка и бар код (не, че не могат да лепнат каквито си щат лепенки, но предпочитам да им вярвам).
                            Даже е по -хубаво от старото защото е затъмнено отгоре.
                            Момчетата от Кобра са много пъргави и за час работата беше свършена.
                            Цена 253 лв. с идване на място, монтажа и преместването на винетки и други разни етикетчета.
                            За същото от Дару кар обадиха 596 лв без монтаж и трябваше да закарам колата там.
                            Сега се моля да не завали дъжд или градушка и хартиените лепенки, които трябва да махна в 21 чада да се скапят предварително..
                            Поздрави на всички ХОРА в този сайт [beer]
                            Няма проблем с лепенките,те са в случаи,че се кара а-ла,в вашия случаи-седи значи даже са в излишък.А...и може да се махнат и утре,да не чакате 21ч.
                            Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X