Във този форум съм от доста време, но само като четящ и възхищаващ се на това което правите.
За съжаление живота понякога е гадна работа и сега се налага да се обърна към Вас с молба...
Преди два месеца и половина почина съпругът ми - няма да Ви занимавам с това какво ми е...
Тази вечер явно почерпени гаменчета или наркоманчета са метнали бетонова тухла върху колата ни. Счупили са предното стъкло на Фрийлендъра и е наранен предния капак (от търкалянето на тухлата може би
)Примрях като видях. Аз нямам книжка и сега карам курс... Обадих се в полицията, момчетата дойдоха, но освен да се опитат да ме успокоят не можеха да направят нищо друго. Покрай болестта на съпруга ми каското някак остана на заден план и съответно сега колата няма каско.
Моля Ви дайте ми съвет какво да направя
Очеведно трябва да сменя стъклото, но не знам къде, какво се случва с винетката и прегледа, стикерите на които са на счупеното стъкло?
И как по дяволите се купува Калашников???
Колата е Ленд Роувър Фриилендър 1 (ако това ще Ви помогне по някакъв начин)
Моля за извинение ако сметнете, че темата не е за този форум или е технически неиздържана, в момента не знам жива ли съм или умряла...
За съжаление живота понякога е гадна работа и сега се налага да се обърна към Вас с молба...
Преди два месеца и половина почина съпругът ми - няма да Ви занимавам с това какво ми е...
Тази вечер явно почерпени гаменчета или наркоманчета са метнали бетонова тухла върху колата ни. Счупили са предното стъкло на Фрийлендъра и е наранен предния капак (от търкалянето на тухлата може би

Моля Ви дайте ми съвет какво да направя

Очеведно трябва да сменя стъклото, но не знам къде, какво се случва с винетката и прегледа, стикерите на които са на счупеното стъкло?
И как по дяволите се купува Калашников???
Колата е Ленд Роувър Фриилендър 1 (ако това ще Ви помогне по някакъв начин)
Моля за извинение ако сметнете, че темата не е за този форум или е технически неиздържана, в момента не знам жива ли съм или умряла...
Коментар