Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с резервоара на РР 98г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с резервоара на РР 98г.

И така проблема е следния , когато в резервоара останат около 20тина литра колата пали трудно Значи резервоарът е изчестен и съответно помпата която е във него ,а и е пробвана и работи.

До: Проблем с резервоара на РР 98г.

Просто предположение - спукани маркучи за връщане на нафтата?

Коментар

Виж горивен филтър!!!Ако ли не незнам тоя тест на тая помпа как е правен,но ако тръбичката за нафтата която излиза от филтъра има балончета в нея значи с помпата има нещо не наред.
      Така му беше на един приятел и при малко гориво не работеше мотора. Смени помпата и всичко се оправи, а това се получава от каране на резерва. Като караш постоянно на резерва и я пълниш малко и колата след 20км пак е на резерва се пр@@@ва помпата, защото нея я смазва горивото и като няма такова тя се прецаква!!! Аз така карах на резерва постоянно и сипвах по 20 лв. винаги и съм сменил 2 помпи на предния ми джип!!!
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-06-09, 17:38.

Коментар

Никога не е стигала до резерва поне от 1г. от както я карам ,а е тествана когато е почиствана . Тя не гасне просто повече върти докато запали когато остане толкова нафта.Мисля да сложа клапан преди помпата

Коментар

Първоначално публикуван от spg Преглед на мнение
          Никога не е стигала до резерва поне от 1г. от както я карам ,а е тествана когато е почиствана . Тя не гасне просто повече върти докато запали когато остане толкова нафта.Мисля да сложа клапан преди помпата
          Това е добра идея.

Коментар

Задължително сложи еднопосочен клапан преди помпата,с времето осите на помпата се износват(типично заБМВ) и от там изтърва налягане към горивния филтър.УСПЕХ.
            Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Сложих , но май и това не помага

Със сигурност не помага сега ще сменя помпата.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-09, 15:40.

Коментар

А като сложиш новата помпа пиши дали има промяна!!!! Ако ли не да търсим дуго решение!!!

Коментар

Имам същия проблем, имах и възвратен клапън на входящата нафта, в крайна сметка решението ми за момента е повечко нафта , чакам да кажете решение
                  Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

За сега малко задържам няма финансии , но ще я сменя .

Коментар

Най-накрая и дойде реда и на нея смених я и заспа Старата помпа от тръскане се включва и изключва и когато иска работи.За сега всичко е ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X