Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от първата годишна среща на ЛРЕ - над Копривщица :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимки от първата годишна среща на ЛРЕ - над Копривщица :)

Напоследък времето за нищо не стига...
    Бях за малко на срещата, но улових много настроение, видях приятели и познати лица, както и някои от настина Solihull's finest. Enjoy!

Клубното събрание.

Стария Председател.

Новия Председател - да му е честито!

Truly beautiful...

До: Снимки от първата годишна среща на ЛРЕ - над Копривщица

Мдаа някой моменти се пишат със златни букви в историята,Председателя каза:
    - .... за сега ние ще пишем със любимия ни зелен цвят, да оставим светла, ясна диря след нас ...

.... и тримата от .....
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-06-09, 19:13.
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Малко снимки и от мен.

Пристигането...

Бивака за най-младите е подготвен.

Започна се!

Какво ли не прави любопитството с хората?

Високи скорости и адреналин.

Победителя в триала се радва на наградата си любезно предоставена от г-н Председателя.

Събранието

Председателя

Гласуването

Дори гостите на събранието слушаха много внимателно

Бъдещото попълнение на ЛРЕ.

Искам да благодаря на организаторите от все сърце.

Ето всички мои снимки: http://htftp.offroad-bulgaria.com/SG...21.06.2009.zip
      247 снимки - 462 МБ
      Последно редактирано от SG; 21-06-09, 21:03. Причина: Добавен линк към всички снимки
      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Браво колеги страхотна среща спретнахте благодаря ви че избрахте нашия хубав краи за това мероприятие и имах шанса да съм с вас макар и да не притежавам Ленд Роувър за пореден път Злати доказа че е добър организатор на подобен род мероприятия вобще прекарахме си супер.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Аз нямах фотоапарат, затова ще кача малко снимки, мога само да повторя казаното в другата тема - с нетърпение чакам следващата среща!

Това не е на Руси километража, моят е. Прави впечатление с каква лекота (обороти) се постига, а също и, че явно от силната насрещна струя въздух двигателя не може да вдигне температура:

Ефектът се получава след изхвърлянето на ненужния товар

Демонстрация на добро настроение рано сутрин:

Наградата остана почти непокътната, въпреки призивите ми за помощ от публиката, и вече е заела мястото си:
          A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Някой да има в повече едно трикрако столче, много е удобно
            ето снимки и от мен http://www.irlandetza.com/?page_id=3...=13&gallery=17
            Ако някой си хареса някоя снимка, нека пише на лично, ще му я изпратя в оригинален размер.
            http://www.irlandetza.com
            Forever is our today
            http://www.lre-bulgaria.org
            мотора на аватара е на Gorgio

Коментар

Нашето преживяване със Слави (Irishman) беше "по-скучно". На отиване към поляната решихме да се отцепиме от главната група и да потеглим без тях. По думите на Злати, пътя беше "в ляво и пак в ляво". Слави каза, че има и трак и поехме. На малкия паметник заспорихме дали наляво, дали надясно, и аз, нямайки причина да се съмнявам в думите на Злати, настоях, че пътя е наляво. Слави не можа да надвие моя инат и се съгласи. И тръгнахме по левия път. И карахме, и карахме и гума спукахме, и гума сменихме, и пак карахме. И се изгубихме. Май някое "наляво" било "надясно", ама нейсе. Способностите на Слави за боравене с ГПС технологиите се оказаха на завидно ниво и, час след основната група, пристигнахме на мястото. Пътя беше софт, с хард елементи, но беше весело и яко
              На следващия ден Злати обесняваше друг път, и аз го помолих да каже "насам" или "натам", щото едното негово "наляво" се разбра, че било "надясно".

ПП
              Специални благодарности на Злати за чудесното прекарване !!!
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Одеве изтръсквах УАЗа. Изпаднаха рекламно швейцарско ножче на Мобилтел (ново, тъпо, не реже), и малка термосна чаша (неръждавейка, нова, с етикет, с черна пластмасова дръжка).
                Нямам идея чии са.
                Освен това, видях на масата две запалки - горелки. После забравих да питам чии са. Въпросът е кога и от къде са купени.
                До багажника още не съм стигнал, затиснат е.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                  Нашето преживяване със Слави (Irishman) беше "по-скучно". На отиване към поляната решихме да се отцепиме от главната група и да потеглим без тях. По думите на Злати, пътя беше "в ляво и пак в ляво". Слави каза, че има и трак и поехме. На малкия паметник заспорихме дали наляво, дали надясно, и аз, нямайки причина да се съмнявам в думите на Злати, настоях, че пътя е наляво. Слави не можа да надвие моя инат и се съгласи. И тръгнахме по левия път. И карахме, и карахме и гума спукахме, и гума сменихме, и пак карахме. И се изгубихме. Май някое "наляво" било "надясно", ама нейсе. Способностите на Слави за боравене с ГПС технологиите се оказаха на завидно ниво и, час след основната група, пристигнахме на мястото. Пътя беше софт, с хард елементи, но беше весело и яко
                  На следващия ден Злати обесняваше друг път, и аз го помолих да каже "насам" или "натам", щото едното негово "наляво" се разбра, че било "надясно".

ПП
                  Специални благодарности на Злати за чудесното прекарване !!!
                  Присъединявам се към благодарносите, но те надали могат да се изразят с думи. А относно боравенето с гпс няма начин да не си призная, че случайно или не миналата година на 60 годишнината този маршрут го минахме с Боби(qbobi) и Радо и цялата тайфа. Къде по спомени, къде по гпс се оправихме, въпреки непрекъснатите подмятания "сигурен ли си че сме насам". Естествено, не бях сигурен.
                  http://www.irlandetza.com
                  Forever is our today
                  http://www.lre-bulgaria.org
                  мотора на аватара е на Gorgio

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                    ................ Слави не можа да надвие моя инат и се съгласи. И тръгнахме по левия път. ...........!!!
                    Ето, значи съм бил прав в преценката си, а и правилно гласуваха хората на събранието
                    Само внимавайте с левия път / или уклон/. Да няма после "Леви! Леви! Равнение на .....
                    А това дето сте го преживели после е Заложено от Злати Златев /ЗЗЗ/. Това е заради някогашното "Сплотяване на колектива", или сегашния термин "тиим билдинг на УС" После разбрах, че третият елемент на УС е отговарял за тила и обозът е бил в Стрелча. А там е организирал и кръгова отбрана. Демек никакви плоски и квадратни шишета
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-06-09, 13:34.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Освен това, видях на масата две запалки - горелки. После забравих да питам чии са. Въпросът е кога и от къде са купени.
                      От скоро ги купувам и от Конрад, на Хан Аспарух и Ботев. Преди 10 мин. бях там, имат за 5.96лв. С инструкция за използване и гаранция 24 месеца

Коментар

Срещата явно и очевидно е минала при перфектна организация и добро настроение (като гледам снимките и коментарите).
                        Аз за съжаление не можах да присъствам по обективни причини:

Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                        LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                        Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                          Аз за съжаление не можах да присъствам по обективни причини.
                          Дааа, виждам. Участвал си в "Море от любов"

Коментар

Срещата през погледа на "новобранците", любезно посрещнати и приети

Пътя към членството не е лек

но за това пък е хубаво

Останалите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391789
                            Последно редактирано от tymi; 22-06-09, 17:38. Причина: добавяне на линк

Коментар

И аз да покажа моите снимки, но първо искам да благодаря на Злати и на всички взели участие в перфектната организация(благодарности и на Руси и на Близнаците - голям кеф ми доставиха). Благодаря и на всички които дойдоха, за да си направим купона заедно

Ето тук са всички снимки в оригинални размери

о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X