Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Колеги джипа е на един мой познат в Германия.Искам да попитам и вас за вашето мнение.Джипа като достигнел скорост от 80,90км мотора нещо прекъсвал,или по точно нямал мощност или се получавало нещо все едно не достига гориво.
    Значи тои поразпитал и само казали чее дизеловата помпа ,а един приател ми каза че е от компютъра давал грешна информациа за горивото ,но понеже ваобще несам на ясно моля дайте и вашето мнение и съвет.
    Понеже много съм навит даго купя но искам да приценя колко пари ще ми излезне ремонта.И още нещо да попитам като джип добър лие казаха ми че бил с двигател от бмв 2.5 тдс и немало проблеми с него и частите за двигателиа били ефтини, понеже неразбирам много ,но просто страшно много ми харесва визуално.

Извинявам се за правописа но нямам кирилица нещо не намирам някой букви понеже съм в чжужбина.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-06-09, 07:23.

До: Renge Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Джип с мотор от лека кола......... Сетя ли се за подобна комбинация - настръхвам. А да купя такова нещо, и то с явно изявени проблеми - ще стане само когато съм махмурлия.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Renge Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Първоначално публикуван от serjo Преглед на мнение
      ...
      моля даите и вашето мнение и съвет,понеже много сам навит даго купя но искам да приценя колко пари щеми излезне ремонта.И още нещо да попитам като джип добър лие ...
      Ами като всяко друго нещо и тук се иска малко да попрочетеш за конкретния модел. Има доста изписано, но ето ти моите 2 стотинки
      минусите:
      - двигателя му идва слаб, не е рядко срещано да прегрее. Изисква да обслужиш добре охладителната система и да подмениш това-онова
      - по-голям проблем от двигателя може да е окачването, ако не е бил гледан добре (въздушните възглавници, някой датчик, компресор, клапани и/или електроника)
      - относително скъп за поддръжка в БГ, въпреки че повечето неща могат да се поръчват от Англия и излизат по-евтини от тук.

плюсове:
      - страхотен външен вид,
      - добра возия и стабилност
      - много комфортен
      - сравнително способен извън пътя (чудесен клиренс в заводския си вид и наличие на бавни).

Поздрави

Коментар

До: Range Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Първоначално публикуван от serjo Преглед на мнение
        Колеги джипа е на един мой познат в Германия.Искам да попитам и вас за вашето мнение.Джипа като достигнел скорост от 80,90км мотора нещо прекъсвал,или по точно нямал мощност или се получавало нещо все едно не достига гориво.
        Значи тои поразпитал и само казали чее дизеловата помпа ,а един приател ми каза че е от компютъра давал грешна информациа за горивото ,но понеже ваобще несам на ясно моля дайте и вашето мнение и съвет.
        Понеже много съм навит даго купя но искам да приценя колко пари ще ми излезне ремонта.И още нещо да попитам като джип добър лие казаха ми че бил с двигател от бмв 2.5 тдс и немало проблеми с него и частите за двигателиа били ефтини, понеже неразбирам много ,но просто страшно много ми харесва визуално.

Извинявам се за правописа но нямам кирилица нещо не намирам някой букви понеже съм в чжужбина.
        За този проблем - първо да си смени горивния филтър . Защото скоро и на по-ниска скорост няма да му достига горивото .
        Ако не се оправи - чак тогава се продължава с други възможни дефекти .
        За модела и двигателя - зависи за какво ще го ползваш .
        За напън в гората - може и да позагрява ( има решение ) , но си е кеф да си в такъв джип
        За каране по асвалт - си е безпроблемен и комфортен .
        Да не влизам в подробности - но почти всички дизели си имат едно наум в гората ( за температурата ) .

Ремонта - може да ти излезе 30 лева ( горивен филтър ).
        Може да ти излезе и 1000 лв - нещо скрито по ГНП ( малко вероятно ).
        Погледни му окачването - то си иска поддръжка и специално внимание !
        Успех !
        Със чуто от тук- от там не можеш да прецениш състоянието на колата.
        Иска си да я покараш ( и извън пътя ) - напъни я леко по някой баир и ще ти стане по-ясно състоянието !

Коментар

До: Range Rover 2.5TDS 98год. над 80км прави проблем.Помогнете.

Прочети темата, има доста изписано.
          Ползвай търсачката.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25944
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X