Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ, ако може,търся радиатор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко помощ, ако може,търся радиатор

Радиатора на Рейнджа 2,5тдс ,2000г., П38 - сдаде багажа.
    Спешно търся радиатор /за антифриза/- може и втора употреба.-Трябва да е за АВТОМАТИК! /през него се охлажда и маслото за скоростите/
    Предварително благодаря.
    за контакти : 0894772727 -Митко
    Последно редактирано от Ba4e Mite; 27-05-09, 10:33.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

До: Малко помощ, ако може,търся радиатор

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
    Радиатора на Рейнджа 2,5тдс ,2000г., П38 - сдаде багажа.
    Спешно търся радиатор /за антифриза/- може и втора употреба.-Трябва да е за АВТОМАТИК! /през него се охлажда и маслото за скоростите/
    Предварително благодаря.
    за контакти : 0894772727 -Митко
    Около 500 лв, нов. Ще проверя утре за втора употреба но не съм сигурен дали е автоматик.
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
      Около 500 лв, нов. Ще проверя утре за втора употреба но не съм сигурен дали е автоматик.
      Специални поздрави на ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК , който се включи и се опита да бъде полезен!
      Сигурен съм , че всеки 2-ри , прочел молбата ми за съдействие знае поне 2-3 таралясника по морги и в часни лица , които се продават на части, НО всеки си трае - браво еваларка -и на Вас уважаеми ще ви се случи, да ви потрябва нещичко и тогава ще се сетите за съдействие.
      Както го е казал народа: "приятел в нужда се познава"!
      Явно много се бърбори , но малко се действа - това показват фактите.За десет дена единствено vladstudio се притече на помощ. Хвала на хора , като тебе - бъди здрав!
      Поръчах си го и ще дойде утре.

П.П Този форум се ползва с ОГРОМЕН авторитет и е единствения с толкова членове и ентусиасти.Една от полезните страни на форума е споделянето на информация и съпричастността към проблемите на съфорумниците - поне аз така съм го чувствал.
      В моя случай -не сработи! Да се надяваме , че за в бъдеще няма да е така!В противен случай се обезмисля всичко.
      Бъдете здрави!
      Последно редактирано от Ba4e Mite; 08-06-09, 13:01.
      ________________________________________________________________________________________

Коментар

Не се сърди Бате Мите, добри са хората тук. Просто явно си уцелил лош момент. Пък и автоматиците са по-малко. Лично аз проверих три рейнджа - "и трите дедо попе"" бяха с ръчни. Ако после търся мануали сигурно автоматиците ще се прескачат.
        Абе совите не са това което са !
        И не се хаби напразно, гледай на нещата позитивно - ето сега ще си имаш чистак бърсалак новеничък радиаторчик
        Успех в монтажа му !
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Виж в мобилето има няколко рейнджа които с продават на части и съм почти сигурен че от тях имаше и автоматици. Само че радиатора на автоматика на мен ми е на мястото на единия халоген и капачката на халогена ми е една мрежеста да може да минава въздух. Може твойто да е по друг начин, ако имаш халогени!!??? Успех!!

Коментар

Я, получи се някакво разместване на пластовете!
            Имало и живи хора тук!
            Благодаря на всички , пишещи в тази тема - бъдете здрави !

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
              Не се сърди Бате Мите, добри са хората тук. Просто явно си уцелил лош момент. Пък и автоматиците са по-малко. Лично аз проверих три рейнджа - "и трите дедо попе"" бяха с ръчни. Ако после търся мануали сигурно автоматиците ще се прескачат.
              Абе совите не са това което са !
              И не се хаби напразно, гледай на нещата позитивно - ето сега ще си имаш чистак бърсалак новеничък радиаторчик
              Успех в монтажа му !

Да не бъркаме Ba4e Mite с Бате Мите

На Ba4e Mite му пожелавам успешен ремонт
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Първоначално публикуван от Бате Мите Преглед на мнение
                .....................:

На Ba4e Mite му пожелавам успешен ремонт
                А на Бате Мите ремонтът как мина?
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Излиза, че ръчната скоростна кутия се охлажда с радиатор, който е интегриран в долното казанче на радиатора на охладителната система на мотора, а автоматичната скоростна кутия се охлажда с допълнителен отделен въздушен радиатор монтиран пред предна лява гума ако няма фарове за мъгла а ако има?

Коментар

Първоначално публикуван от Sho Преглед на мнение
                    Излиза, че ръчната скоростна кутия се охлажда с радиатор, който е интегриран в долното казанче на радиатора на охладителната система на мотора, а автоматичната скоростна кутия се охлажда с допълнителен отделен въздушен радиатор монтиран пред предна лява гума ако няма фарове за мъгла а ако има?
                    По спомен се казваше, че не се препоръчва да се монтират фарове за
                    мъгла на автоматика, но дори да има такива то по край самият фар пак има
                    обтекаемост, защото не плътно до престилката, но не е
                    същото както когато няма фар там. Аз навремето имах идея да си слагам,
                    но поради тази причина се отказах.
                    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

В такъв случай 'Ba4eMite' какъв радиатор търси?Нещо не е много ясно каква е разликата между 'водния' радиатор при наличие на автоматична скоростна кутия?.

Коментар

Първоначално публикуван от Sho Преглед на мнение
                        В такъв случай 'Ba4eMite' какъв радиатор търси?Нещо не е много ясно каква е разликата между 'водния' радиатор при наличие на автоматична скоростна кутия?.
                        По рамата си го поръчах и пристигна от Германско вчера.
                        Получих очакваната помощ- благодаря на заинтересуваните и съпричастните.Бъдете здрави!
                        Темата се изчерпи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X