Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери за раздатка D28

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери за раздатка D28

Търсих из форума но не намерих информация за лагерите и семерингите на раздатка D28 от Дискавари. Ако някой ги е сменял и ги е записал нека сподели. Каталожните номера по Ровър не ме устройват.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

До: Лагери за раздатка D28

Виж на Тони дали е като твоята. Там сменях всичко. Номерата на лагерите не съм ги записвал, ама дойдоха през Иво. Така че............
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Виж на Тони дали е като твоята. Там сменях всичко. Номерата на лагерите не съм ги записвал, ама дойдоха през Иво. Така че............
      Ама при тебе ли са старите лагери и семеринги. Те раздатките имат разлика само в единия лагер ,другите са същите. По серийния номер може да се разбере.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Ако е останало нещо из кочината, ама се съмнявам. След малко ще проверя и ако стои ще чукна.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X