Колеги, от няколко дни съм собственик на Discovery, Td5- 2002 год. Имам молба, ако може някой, който знае повече за този модел нека да напише, какви са слабите места на колата, и за какво трябва да внимамвам. Джипа е с автоматична скоростна кутия, и наистина е в добро състояние. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Информация за Discovery 2 Td5 2002г.
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Информация
Колега, тук се чете:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25944
Или има търсачка с теми, това е
Между другото ЧЕСТИТО за придобивката и добре дошъл . Хиляди безаварийни.Последно редактирано от Бате Мите; 25-05-09, 22:59.[SIGPIC][/SIGPIC]
DISCO 1-200TDI-бял...
-
До: Информация
Първоначално публикуван от Stisck Преглед на мнениеКолеги, от няколко дни съм собственик на Discovery, Td5- 2002 год. ....
... а снимките къде са А?Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
До: Информация за Discovery-2Td5- 2002
Честито! Мисля че ще останеш много доволен от избора си.
Пожелавам ти да имаш много хубави моменти с колата си.
Има си разни детски болести, но нищо сериозно. Ако искаш питай конкретно ще се пробвам да ти помогна.LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
Колеги, благодря ви много за пожеланията и готовността за помощ. Карал почти всички марки джипове, но за Rover бях единствено чувал и сега....., ама такъв е живота, пълен с изненади. Та единствният проблем за който искам помощ и мнение е: Колата е автоматик и при отпускане на газта, подаване на газ и когато превключа на задна се усеща един удар в тарнсмисията, меко казано досаден, вероятно от карета на кардани или главини или...., та ако някой е срещал подобен проблем ще му бъда блгодарен да сподели.
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
.... ползвай търсачкатаПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-05-09, 20:45.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stisck Преглед на мнениеКолеги, благодря ви много за пожеланията и готовността за помощ. Карал почти всички марки джипове, но за Rover бях единствено чувал и сега....., ама такъв е живота, пълен с изненади. Та единствният проблем за който искам помощ и мнение е: Колата е автоматик и при отпускане на газта, подаване на газ и когато превключа на задна се усеща един удар в тарнсмисията, меко казано досаден, вероятно от карета на кардани или главини или...., та ако някой е срещал подобен проблем ще му бъда блгодарен да сподели.
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
.... ползвай търсачкатаLZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар