Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Disco1, накрайници,лява или дясна резба?;)))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Disco1, накрайници,лява или дясна резба?))

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
    Вярно, че така беше!!!
    Не оспорвам думите на Цецо.
    Абе - аз все се опитвам да трая... Ама пусто!
    Е, не се коси, аз разбрах най-важното - ще грея. Благодаря отново

Коментар

До: Disco1, накрайници,лява или дясна резба?))

Накрайниците пристигнаха през седмицата, с гресьорки Причината е позната - Лазар се казва
      Едвам вчера можах да се заема с тях. Два развих без проблем, другите два - почти три часа. Как ги развих:
      1. Почистих хубаво прореза на щангата/тръбата/ и пръсках здраво със спрея, чаках и пак пръсках.
      2. С чук блъсках по щангата около болта, като подпирах отсреща с друг чук
      3. Чуках и по накрайника в посока тръбата.
      4. Най-важно - греене по тръбата с газова горелка/преди това опитах с пистолет за горещ въздух на 600 градуса, но не стана/.
      5. Удължих тръбните ключове с около метър тръба и двама души след яко опъване успяхме да ги развием.
      Оказа се, че болта с лява резба някой го е сложил не на хебела, а в другия край. Аз при монтажа завъртях щангата и го сложих на хебела. Не знам дали е важно това... Раздвижих и късото парче тръба на задната щанга, че да може да се регулира.
      Меренето направих по три начина:
      За предната мерих от края на тръбата до центъра на шарнира и общата дължина на щангата с шарнирите външно, понеже болтовете сочат в различни посоки/новите и старите се оказаха с еднакъв диаметър на външната част/. Сложих щангата със старите шарнири на една маса и от двете страни стегнах по един стоманен профил. После с новите шарнири след мерене с шублера пак в същото легло - разлики нямаше.
      Задната беше по лесно - център-център с ролетката и същото упражнение като на предната.
      Това беше в общи линии. Разбира се тия дни ще отида да ми погледнат предницата, но едва ли ще има разлика - добре се държи след ремонта. Дано не съм отегчил знаещите, пиша повече за лаици, като мене

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X