Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover промяна/смяна на окачването от въздух на пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover промяна/смяна на окачването от въздух на пружини

Днес взех РР от майстор оказасе че компа е блокирал и е натрупал грешки.
    Мисля да си взема кабел за лаптопа за да мога да оправям грешките, но се чудя кое от двете да си поръчам от тези
    това http://cgi.ebay.co.uk/Air-Suspension...item56370bb7a6
    или това http://cgi.ebay.co.uk/EAS-Kicker-Lit...item2308338aa6
    дайте мнение
    Двенеща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен

Коментар

Колега виж и тук https://blackbox-solutions.com/shop/ . Има доста устройства за диагностика и изчистване на грешки не само по EAS. Аз лично съм виждал EAS Kicker-а в действие и е доста добра машинка. За други алтернативи ще кажат колегите които са по-напред с диагностиките. И измежду другото, те могат да кажат какви са модерните алтернативи за диагностика на Land rover в домашни условия. Най-вече за хората, който живеят в райони, където няма стенд за компютърна диагностика на Land Rover? Даже ако има много за писане по темата и сметнете, че ще е полезно имам предложение, ако модераторите преценят може да пуснат нова тема "Софтуер и Хардуер за диагостика на Land Rover".
      Land Rover Range Rover 2,5 DT
      Land Rover Discovery 200 TDI
      BMW F650ST - RIP
      "Совите не са това което са"

Коментар

Първоначално публикуван от huntergencho Преглед на мнение
        ................................................................................................
        Даже ако има много за писане по темата и сметнете, че ще е полезно имам предложение, ако модераторите преценят може да пуснат нова тема "Софтуер и Хардуер за диагостика на Land Rover".
        Коментирано е многократно!
        Трябва ти компютър, кабел RS232 и поялник! До тук сметката е 2 до 5 лева .....
        Напиши това което те интересува в Гугъл .... и ще се изненадаш
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Трябва някой ако знае да ме насочи къде в София може да ми сменят въздушното с пружинно окачване и колко пари излиза цялата схема!
          Благодаря предварително

Къде да се обадя колега,дай повече информация,къде се намира този Явор?
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-12-11, 16:59.
          [IMG]http://a.imageshack.us/img341/5533/08072010053.jpg[/IMG] :P

Коментар

И къв е смисъла, това е RANGE ROVER и чара, гъзарията, комфорта, удобството се крие в тази екстра и всички нови коли от високия калас ама абсолютно всички са с air suspension( S-class, panamera, Cayenne, X-5, X-6, RANGE ROVER.......)За тия пари може да се подмени на 90% въздушното окачване. Кастрирали сте джипа.

Коментар

За тия пари сменяш 2 възглавници и след кратко време пак може да се наложи да сменяш.А с пружините става вече завинаги стига да не счупиш някоя но за сравнение с въздушното,пружините се обслужват по евтино.Вярно е че вече няма да я има тази возия.
              0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
                И къв е смисъла, това е RANGE ROVER и чара, гъзарията, комфорта, удобството се крие в тази екстра и всички нови коли от високия калас ама абсолютно всички са с air suspension( S-class, panamera, Cayenne, X-5, X-6, RANGE ROVER.......)За тия пари може да се подмени на 90% въздушното окачване. Кастрирали сте джипа.
                Ами то тази кастрация идва от немотията

Коментар

Добър ден, интересува ме като се сменят въздушните сфери ( Въздушни възглавници ) с амортисЬОри с пружини, возията на самото возило добра ли е също така както със сферите или е по зле?

Съобщение от модератор:
                  Моля, напишете си в профила от къде сте.
                  Прочетохте ли това
                  ...ЦЪК
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-07-10, 13:36.

Коментар

Според мен и като гледам аз за какви суми си смених всичко по окачването(оригиналното) е много малко над това което вие сте обчвили и според мен това въобще не си струва, само се кастрира колата!!!

Коментар

Въпрос за окачване и амортис. за рейндж ровер 1997 г.

Здравейте, имам въпросният джип с въздушно окачване което замених с пружини.
                      До тук добре обаче от сервиза ми казаха че трябва да сменя амортисьори,че били към края на живота си.Но като знам колко пари ми взеха за смяна на окачването, което се свежда до сваляне на възглавниците и компресора и монтиране на пружини се отказах да ми ги сменят те.
                      Та въпроса ми е ,някой сменял ли е окачването и какви амортисьори е сложил след това?
                      Сега джипа стой в най-горно положение и с тези амортисьори, не е много устойчив.

Съобщение от модератор:
                      Моля, напишете си в профила от къде сте.
                      Прочетохте ли това
                      ...ЦЪК
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-12-11, 16:11.

Коментар

Здравейте,

Имам няколко въпроса относно преминаването на Пружини :

1-Има ли някой които е пазарувал kit пружини от http://www.island-4x4.co.uk/coil-spr...hd-p-3216.html ?
                        2-Каква ще е ориентировачната цена за подмяната при майстор?
                        3-Има ли пазар за въздушната система, която ще подменям.
                        До колкото ми е извесно имам проблем само един датчик отзад за нивото?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image 1.jpg
Прегледи:1
Размер:116.0 КБ
ID:5489982
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-06-13, 20:21. Причина: Грешно преместване на питането!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X