Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Важно - достъп до форума на ЛРЕ за членове на Клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Важно - достъп до форума на ЛРЕ за членове на Клуба

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
    Не е само при теб. И аз съм на изчакване и проверка
    И аз така. Повече от 24ч. Това трудно го смилам. Давам един прост пример: Има законово положенеие, че ВиК немогат да те оставят без вода повече от 48 часа. А пък аз съм без достъп до клубния форум повече от 24 часа и започвам да се ядосвам сериозно. Сигурен съм, че заявката ми е една от първите три. Какво се случва?
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Сега всичко би следвало да е наред, уважаеми колеги, грешката с одобренията на мненията е моя... много съжалявам за което...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        И аз така. Повече от 24ч. Това трудно го смилам. Давам един прост пример: Има законово положенеие, че ВиК немогат да те оставят без вода повече от 48 часа. А пък аз съм без достъп до клубния форум повече от 24 часа и започвам да се ядосвам сериозно. Сигурен съм, че заявката ми е една от първите три. Какво се случва?
        Другия път като решиш да пускаш теми с "прим" в заглавието да се сетиш за бъговете и да помислиш

Това в рамките на шегата разбира се . А иначе съм убеден, че vBulletin-а вече е толкова сложен с всичките си добавки/модули и т.н., че конфигурацията сигурно клони към кошмарна.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
          ......

.............. А иначе съм убеден, че vBulletin-а вече е толкова сложен с всичките си добавки/модули и т.н., че конфигурацията сигурно клони към кошмарна.
          Това нищо не ми говори. Предполагам е компютърджийски хумор, неразбираем за мен.
          Вече проблемът с достъпа е решен и информационният поток потече нормално
          А относно темата с "прим" - пуснах я защото Някой й сложи катинара. Пък и нали знаеш, че аз и Насов спорим за приза "Спамър номер едно"
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Колеги, от утре от обяд до вечерта на 20 май ще съм извън България и не знам какъв и дали въобще ще се добарам до нет, така че може одобрението за новата Ви регистрация да се позабави, за което се извинявам предварително.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги, една интересна статистика. До тук 58 души с мен включително са поискали и получили одобрение за Членство в социална група Ленд Ровър Ентусиастс. С Венци и Пламен, които като админи нямат нужда от одобрение, това прави 60 души. Нека приспаднем и Крис, който е чужденец и по принцип засега не пише и чете тук, та ставаме 61. Това значи, че като извадим тази цифра от 71 действителни клубни члена остават едни 10 души, които за два месеца дори не са се заинтересували какво става с Клуба, защото тук е информационната ни платформа. За двама от тях знам сериозна извинителна причина. Но остналите 8 са интересни за мен, и май явно са членова само на думи и нямат реален интерес в Клуба. Нека тези 8 души се замислят дали сериозна се интересуват от дейността и мероприятията на нашия Клуб. Някои от тях са платили членски внос и ще получат и Клубна карта, ако се обадят.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Как да стана член на ЛРЕ?
                Имам 2бр. Л.Р.Диско 3 и добър Дефендър 110... + Ентусиазъм ...?

Писането с главни букви се счита за крещене ....
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-07-09, 15:14.

Коментар

Първоначално публикуван от ZAGATTO Преглед на мнение
                  КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ЛРЕ ? ИМАМ 2 Л.Р. ДИСКО 3 И ДОБЪР
                  ДЕФЕНДЪР 110 ... + ЕНТУСИАЗЪМ ... ?
                  Става се член с малко четене .Ето:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...109#post620109
                  <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X