Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Важно - достъп до форума на ЛРЕ за членове на Клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Важно - достъп до форума на ЛРЕ за членове на Клуба

Колеги, Администрацията на Форума днес направи някои промени. За да може отново да имате достъп до затворения Клубен подфорум направете следното.
    Идете на Персонални настройки - Членство в групи и там ще видите нашия форум. Маркирайте вдясно срещу него, за да кандидатствате и да получите достъп. Не се сърдете на рязката промяна, така ще е по-удобно и лесно за нас занапред.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

До: Важно - достъп до форума на ЛРЕ за членове на Клуба

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Колеги, Администрацията на Форума днес направи някои промени. За да може отново да имате достъп до затворения Клубен подфорум направете следното.
    Идете на Персонални настройки - Членство в групи и там ще видите нашия форум. Маркирайте вдясно срещу него, за да кандидатствате и да получите достъп. Не се сърдете на рязката промяна, така ще е по-удобно и лесно за нас занапред.
    Нямам достъп след направените промени!
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

И аз, но май трябва да получим достъп от Председателя.
      sigpic

Коментар

Току що поисках присъединяване,ама ,като стигнах мотиви и без да искам натиснах цялата клавиатура някъде си.Така ,че имам искане,но мотивите не знам какво е излязло,така че моля за извинение.
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
          Току що поисках присъединяване,ама ,като стигнах мотиви и без да искам натиснах цялата клавиатура някъде си.Така ,че имам искане,но мотивите не знам какво е излязло,така че моля за извинение.
          Няма нужда от мотиви, само кандидатствайте, аз си Ви познавам и одобрявам и без излишни подробности. И колеги, малко търпение, аз не седя нон стоп пред компа, винаги при първа възможност одобрявам, просто изчакайте няколко часа. Процедурата е малко тромава, но трябва така да стане, после ще ни е по-лесно и удобно, а и ще сме по-защитени. Дори Супер модераторите трябва да искат разрешение да ни четат Форума, а досега гледаха безпроблем
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз направих същото с мотивите , но ако е задалжително да се попълни полето и само това е причината да нямам достап до форума някой да каже.
            [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от hil Преглед на мнение
              Аз направих същото с мотивите , но ако е задалжително да се попълни полето и само това е причината да нямам достап до форума някой да каже.
              Сутринта поисках достъп и преди малко получих. Когато Председателя може, ще получиш. Попълването на мотиви не е задължително, както каза Председателя.
              Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Няма нужда от мотиви, само кандидатствайте, аз си Ви познавам и одобрявам и без излишни подробности. И колеги, малко търпение, аз не седя нон стоп пред компа, винаги при първа възможност одобрявам, просто изчакайте няколко часа. Процедурата е малко тромава, но трябва така да стане, после ще ни е по-лесно и удобно, а и ще сме по-защитени. Дори Супер модераторите трябва да искат разрешение да ни четат Форума, а досега гледаха безпроблем

Коментар

Toва за супермодераторите много ми хареса, браво

Само не разбирам, сега ще има друг форум за групата или оставаме на същото място?

Технически не съм наясно относно новите неща и какво се запазва като до сега, но аз също съм одобрен вече, наистина Злати няма как да е 24ч пред компа...

Коментар

Извинявам се за глупавия въпрос, ама пише, че съм член на потребителска група "Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България Частен клуб с ограничен достъп" и сега какво?
                  Смисъл, нищо не мога да направя, само ми дава напусни групата....
                  Или аз нещо съм се объркал тотално, а?
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                    Извинявам се за глупавия въпрос, ама пише, че съм член на потребителска група "Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България Частен клуб с ограничен достъп" и сега какво?
                    Смисъл, нищо не мога да направя, само ми дава напусни групата....
                    Или аз нещо съм се объркал тотално, а?
                    Ами нищо, просто отново имаш достъп до http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=374

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                      Ами нищо, просто отново имаш достъп до http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=374
                      Точно така, просто местим всичко на ново място и препотвърждаваме участие. И пак казвам, процеса се бави, защото трябва лично да одобря всички наново, което естестевно е просто формалност, но трябва да съм седнал на компа и да съм в нета. Затова отнема време и се бави. Моля, бъдете по-тъпреливи.
                      А това което пита ВалдиВлади, всъщност е потвърждение, че е отново с достъп до Клубния подфорум, само терминологията е различна.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Само на мен ли в новия форум ми показва, че съобщението ми ще бъде публикувано след одобрение от модератор?
                        A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
                          Само на мен ли в новия форум ми показва, че съобщението ми ще бъде публикувано след одобрение от модератор?
                          Някакъв бъг е, ти си утвърден участник и това е ненужно. Няма връзка с новия начин на влизане в Подфорума.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Един бъг ще има и той на мен ще се падне...
                            A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
                              Един бъг ще има и той на мен ще се падне...
                              Не е само при теб. И аз съм на изчакване и проверка
                              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X