Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приказки и това-онова на тема LR Discovery

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приказки и това-онова на тема LR Discovery

Темата произлиза оттук:
    Продава се Land Rover Discovery 200 Tdi

добре изглежда машинката... само не проумявам от какъв зор англичаните са я направили с 2 врати доколкото знам, базата на 2- и 4- вратите е еднаква... може би за икономия на дръжки
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

В интерес на истината първите две години (89 и 90) излиза с 2 врати. После с 4. Нямам идея защо.

Коментар

10x za snimkite, Yaro...

Коментар

аз ш' ви ка'а

оти като ре'еш задните калници за да се зберат по-големи гуми я няма тегавата задна врата, в която остава още по-тегава за запълване дупка

Коментар

Чероки с 3 врати е по-кораво от това с 5, това ясно, ама Диското е на рама... А това за дупките дет викаш, е само въпрос на пренебрежение към вратите, иначе проблеми нямаш
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Насов не е съвсем така.
            В Щатите с подстрижка на задните арки (плюс задните врати при 4-вратово Диско) слагат 35-ци. Така, че всичко става, само да имаш условия и да намираш смисъл от това. Спам-ваме темата (скоро ще отрежа тия постове в отделна тема), но аз не виждам смисъл от по-големи от 32" гуми на Дискавъри.

Коментар

аз не виждам смисъл нито от по-големи, нито от по-малки за мойто диско , ами точно 32"-ки искам!

и ще го поострижа + 2" лифт и оп готово...

само не разбрах кое не е баш така???

щото задните врати си се режат, просто се усложняват нещата от тях...

спамим здраво, мести смело

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                ...само не разбрах кое не е баш така???...
                Имах предвид с рязането на вратите. Прави се и няма дупки, дори и с 35-ци. Ето:

http://www.eastcoastrover.com/Discotech.html

Коментар

тук за финал сложиха по малки от 35-ците. това ми е настолният линк

единствено пропускат да му сложат още по-бавна понижаваща предавка. има я из нета но не ми се търси, минава на 10.нещо си предавателното число и е около 2-3 хиляди $.

аз мисля другият месец да лифт-вам и ще видим тая работа... 235/85/16 ме зове...

проблеми с вратите уви ще има, трябва да се преправят доста неща, но аз съм оптимист.

сега спешно трябва да си направя истинска броня, щото събота си доказах за пореден път, че оригиналните са от кашкавал и сега съм с 1 фар и мигач по-малко. целунах бор от 1 педя, но уви по традиция на бавни

Коментар

...аз мисля другият месец да лифт-вам и ще видим тая работа... 235/85/16 ме зове...

проблеми с вратите уви ще има, трябва да се преправят доста неща, но аз съм оптимист...
                    Ми браво, радваме се за тебе
                    Не се преправя нищо с 2 инча лифт, най-добре виж Камилите на Тинко и говори с Фулдата, който им майторИ окачването (TJM 2" + Interco 235/85/16). Единственото преправяне беше (е било, не бях свидетел на монтажа) леко подрязване на предната броня и ограничаване на колета (намаляване радиуса на завой).

Коментар

Колкото повече отвори - толкова по-малко коравина на конструкцията, кво толкова? Джипът има много врати само от немай къде.

Коментар

ами то в линка пуснат от теб по-горе режат за да сберът почти 33"-ки. Пламен ми каза за бронята, но аз пластмасите и съм ги разкарал отдавна, а и сега смятам да направя малко по-истинска броня. ограничаване на колета (намаляване радиуса на завой) не ми звучи добре и ще трябва да се избегне всячески, като лично аз предпочитам да видя сметката на на арките, вместо това

Коментар

...ограничаване на колета (намаляване радиуса на завой) не ми звучи добре и ще трябва да се избегне всячески, като лично аз предпочитам да видя сметката на на арките, вместо това
                          Стига проблема с ограничаването да е в арките. Щото май не е там.

Коментар

ами то от какво друго смяташ може да е?

щото на диско се събират стандартно малко над 29"... с 2" лист не стават 32"... трява орязване... аз поне, каквото еъм чел никаде не съм забелязал дръго. единственото е носачите и карданите под какъв ъгъл ще дойдат, но за 2" лифт от ТЖМ твърдят, че няма проблеми и дори няма нужда от тампони с изместен център... ще видим де, като се захвана с това...

Коментар

проблема е, че ще ти опира в щангите или в рамата /забравих вече но беше обяснено в един сайт/

А ти що си блъснал ДискоТО и си му изкривил калника??? Калпазанин!
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X