Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачване за - Рейндж Ровър Класик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Окачване за - Рейндж Ровър Класик

Здравейте,
    Попадна ми една оферта за амортисьори и пружини (кит) на доста прилична цена.
    Някой има ли идея за тази фирма. Аз трябва да сменям задни амортисьори на моят РР класик, ама се питам с тия няма ли да вози по-твърдо от оригиналните, като се има има предвид, че го карам 80 шосе 20 офроуд.
    Иначе цената е приемлива. По английските форуми, казват, че фирмата била ок (австралийска). Между другото ето и нейния сайт с описанието за тези амортисьори:
    http://www.terrafirma4x4.com/product...p?cat=9&grp=64

Някакви съвети?
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-04-09, 04:42.

До: Окачване за - Рейндж Ровър Класик

Гледам сайта - имат интересни окачвания - и то с различни натоварвания - light, medium, Heavy.
    Като качество май никой от форума не е пазарувал от там или поне не се е похвалил. Като возия зависи какво окачване ще се избере, ако е light би трябвало да не е много по-твърдо от стандартното такова - ама зависи как товариш машината.
    За цени - на сайта не видях. Би ли споделил някакви цени за окачването и за доставката?
    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

В прикачената икона я има цената 189 GBP + VAT и доставка. като се има предвид ниската британска лира, каквато и да е цената на доставка пак е на сметка. По-късно ще проверя крайна цена

Коментар

Първоначално публикуван от falco Преглед на мнение
        .... По-късно ще проверя крайна цена
        ... провери и ТУК и ТУК и сравнявай
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-04-09, 17:37.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Мерси за инфото. Пазарувал съм от paddock, доволен съм. А иначе тая оферта е от един много добър интернет магазин, където повечето неща си имат и снимки. Проблемът е, че май не правят доставки до БГ. Аз поне досега съм ползвал доставка до UK, a после всеки се спасява сам.

Ето ги и сайта:
          http://www.land-rover-parts-shop.com/

НАдявам се, да ви е полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X