Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба - трябва ми мигач за Диско 1 след 1995 на заем! Намерен!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба - трябва ми мигач за Диско 1 след 1995 на заем! Намерен!

Здравейте,

на 22ри/сряда/ ще вкарвам джипа в един сервиз за външни козметични ремонти и боядисване.

Трябва ми преден десен мигач за , диско 1 300тди.
    Ето така изглежда, за по новата предница ако не се лъжа от 1995г+ :

Мигача ми трябва на ЗАЕМ (надявам се за не повече от 1 седмица) , за да могат в сервиза да ми монтират новият калник , решетка и капак и да напаснат всичко.

п.п. аз мигач съм си поръчал от паддок но нещо доставката се забави доста а не ми се дават 7х лв за един нов от тук.

Ако някой има излишен или нещо може да ми помогне ще съм безкрайно благодарен.

МЕРСИ !

До: Молба - трябва ми мигач за Диско 1 след 1995 на заем !

Имам здрав корпус без стъкло ама как да стане да ти го пратя че съм на другия край на България.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Имам чисто нов и ще го слагам тези дни. Мога да ти го услужа, но ще трябва да ми дадеш да ти разгледам захващанията, че аз съм с 200тди и сменям маската с 300 и има разлики и трябва да измисля как точно да стане цялата работа. Ако решиш пиши на ЛС да се разберем...

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
        Имам здрав корпус без стъкло ама как да стане да ти го пратя че съм на другия край на България.
        Мерси колега, но ми трябва цял , защото стъклото на мигача минава леко над калника и тази завършеност ще гонят майсторите , също така и изграждането на леглото на мигача защото всичко е смазано.

Насов, имаш ЛС.

Коментар

Намерих мигач .

Благодарности на Насов !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X