Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракане при движение на скорост RR P38A 2.5TDS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тракане при движение на скорост RR P38A 2.5TDS

Здравейте колеги,
    отново се допитвам до вас относно РР-а на един приятел.
    Проблема доколкото разбрах се е появил по следния начин - машината е била в някаква кал и при потегляне гумите превъртели и се чуло изтракване. Тракането го има само когато се движи на скорост, при неутрално положение го няма.
    Иначе колата се движи без проблем, но тракането се засилва. Скоростите влизали лесни.
    Към кои други възли, освен естествено скоростната кутия, можете да ме насочите?

До: Тракане при движение на скорост RR P38A 2.5TDS

ръчна кутия или автоматик?
    [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Ръчна скоростна кутия.
      Преди малко пак говорих с него - разтропало се много и той легнал под колата да погледне. Тропането се чувало откъм предния диф и по точно връзката с вала, хванал вала и го размърдал с ръце. Вала тропал и бил много хлабав, каза че лесно го мърдал във всички посоки.

Коментар

колега това е кардан и аз имах проблем с предния тропа или в карето или в муфата към диф-а при мен изглеждаше карето но се оказа муфата но го разбрах чак когато свалихме кардана виж и при тене дали е така има едни шайби вътре при мен беше побългарявано с алуминиева шайба а трябва да са месингови и алуминиевата се неше смачкала просто я сменихме и вече 1месец няма проблем не мръдва
        [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Първоначално публикуван от iignatov Преглед на мнение
          колега това е кардан и аз имах проблем с предния тропа или в карето или в муфата към диф-а при мен изглеждаше карето но се оказа муфата но го разбрах чак когато свалихме кардана виж и при тене дали е така има едни шайби вътре при мен беше побългарявано с алуминиева шайба а трябва да са месингови и алуминиевата се неше смачкала просто я сменихме и вече 1месец няма проблем не мръдва
          Даам колега точно това се оказа. Взел си е рециклиран кардан и сега всичко е ок.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X