Помогнете от каде да си намеря долния тампон на двигателя, и един висящ лагер на нормални цени моЖе и втора ако някоЙ продава.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Долния тампон на двигателя и висящ лагер на FREELANDER
Свий
X
-
До: Долния тампон на двигателя и висящ лагер
Да на Фрилендар 2000тдПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-04-10, 19:29.
Коментар
-
До: Долния тампон на двигателя и висящ лагер на FREELANDER
Вече ми е неудобно в 5 теми да давам чужди телефони. Потърси в темите за Фрилендър. Там съм дал телефона на двама човека. Единия има над 10 Фрийта и съм сигурен, че ще ти помогнат. Също така виж темите за части от Англия. Сигурен съм, че цената ще е супер и направо ще си вземеш нови. Има много изписано - отдели 20-30 мин и ще намериш отговора.
Коментар
-
Благодаря ви намерих нужната информация и ги поръЧах днес ги смених и останових Че няма нужда да се копуват целите висяЩи лагери заЩото се зарглобяват и могат да се сменят само лагерЧето.Лагера е номер 6006 и така може с 10лв да си решите проблема и да не давате 250лв.Дано съм помогнал на някого.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
... СЕДВАЩАТА ВИ ПУБЛИКАЦИЯ С ЦИФРИ ВМЕСТО БУКВИ ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗТРИТА !!!Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-03-09, 18:43.
Коментар
-
Простете на невежия. За тия висящи лагери до виското ли говорим? Защото с виско препоръчват да се сменят и наистина ще е полезно и изгодно за всеки ако мине с 10 лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар