Диско 91г. от 80км почва да тресе леко и вече при 120 става доста сериозно. Вибрацията е горе долу като при неравен път. Моля помогнете с някакви идеи какво първо да погледна...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диско 1 тресе при скорост над 80 км/ч и нагоре - молба за съвет и помощ
Свий
X
-
До: Помощ тресе над 80 и нагоре
Първоначално публикуван от ridik Преглед на мнениеДиско 91г. от 80км почва да тресе леко и вече при 120 става доста сериозно. Вибрацията е горе долу като при неравен път. Моля помогнете с някакви идеи какво първо да погледна...יעבור
«И това ще мине»
-
При мен беше така от крива (чисто нова гума)!Въпреки че баланс имаше при 80 -110 не се търпеше!2 може и от кормилни щанги!Особенно след реглаж на предница!Случвало ми се е и това!След поредния спец. сервиз.Бяха забравили да ми стегнат контра гаиката!И до морето и обратно не ме питаи как съм се прибрал!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от ridik Преглед на мнениеИ аз помислих за гумите колега но го установих на връщане от вилата като на отиване нямаше проблем и като се знам какъв съм карък ме съмнява , че е от тях. Но първо от там ще почнаТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнениеНа алуминиевите джанти много лесно се заляпя кал,която прави дизбаланс.
Но обикновенно след 400-500 метра се оправя от скороста!!!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеТампони по окачването, разбалансиран(неправилно монтиран) кардан, разбити лагери на раздатка....и т.н.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ridik Преглед на мнениеИ аз помислих за гумите колега но го установих на връщане от вилата като на отиване нямаше проблем и като се знам какъв съм карък ме съмнява , че е от тях. Но първо от там ще почнаАма не - пребалансирах ги на друго място - работата заспа!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Колкото повече набирам толкова повече се усеща самата вибрация.Увеличава се и динамиката и честотата.Vitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар