Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сдобих се и аз с джип... (LR Discovery 200tdi)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сдобих се и аз с джип... (LR Discovery 200tdi)

Темата е произлиза от:
    Помощ за оглед преди покупка на 4х4!!

Сдобих се с джип и аз
    Благодаря ви на всички, които предложиха и оказаха помощ, ако мога някога да я върна по някакъв начин - насреща съм!
    Много се радвам, че се запознах с вас

Yaro, прав беше за лудостта - днес излязох на кратка разходка около езерото Загорка. Видях едно черно пътче - хоп, на спирачките и (макар и внимателно засега) газ по него. Докато не стана прекалено тясно за джипа
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Признавай си какво си купи
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Диско 200 tdi
      Черокито, което докарахме при теб, беше добра комплектация наистина, но външния вид беше ужасен, а на мен все пак ми трябва за основна кола това. Пък и човека изобщо не искаше да коментира цената...
      А другото чероки, което исках да гледам, човека сутринта издумкал един фиат с него... Ролбара беше скъсан и калника на черокито огънат, не ми се мисли на какво е приличал фиата

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler
        Диско 200 tdi
        Черокито, което докарахме при теб, беше добра комплектация наистина, но външния вид беше ужасен, а на мен все пак ми трябва за основна кола това. Пък и човека изобщо не искаше да коментира цената...
        А другото чероки, което исках да гледам, човека сутринта издумкал един фиат с него... Ролбара беше скъсан и калника на черокито огънат, не ми се мисли на какво е приличал фиата
        Правилно, аз още там ти казах че в тази кола трябват да се налеят доста парички. Пък и сега тази ще ти е много по-икономична като разход на гориво
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Именно
          Идеята беше, че извън града черокито на газ и диското на дизел ще имат сходен (като цена) разход. Но черокито уж щеше да излиза по-евтино. То като ми излезе с ремонтите същите пари и с този двоен разход в града... просто нямаше смисъл.

Коментар

Колата не е за всеки, добре си се ориентирал

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler
              Диско 200 tdi

Не знамдали коментирах тук как докато продавах последното ( засега) Диско пътувам с купувача и парите му към неговия паркинг , аз карам Диското и отзад ми се забучва едно такси. Слизам и като видях на какво прилича таксито ми се при...зля. Викам си - дотук с продажбата . А на Диското му няма нищо , само задната стъпенка леко огъната , а таксито беше всичко смляно и изтекло - масло , вода -долу. Купувача ми гледа , гледа , егати колата вика и ми я плати.

P.S. И честито за диското

Коментар

офтопик: в неделя на Самоквско шосе имаше тройна катастрофа "влакче" 2 аудита 80, а между тях новичка Ибиса... е отзад на ибисата и нямаше нищо, а на аудито предницата беше равномерно сгъната навътре
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  офтопик: в неделя на Самоквско шосе имаше тройна катастрофа "влакче" 2 аудита 80, а между тях новичка Ибиса... е отзад на ибисата и нямаше нищо, а на аудито предницата беше равномерно сгъната навътре
                  Пак offtopic:

Не си обърнал внимание! Колите бяха 4, най-отпред беше Корса или Пежо 205. На всички без последната на задниците им нямаше нищо, докато предниците бяха зле, вярно на Ибисата най-малко зле.. Ама нали знаете вица:
                  - Кво караш?
                  - Сеат Ибиса. А ти?
                  - Форд. ИбиСа ти..

Коментар

бравос !!!

Поздравления за избора. Безаварийно каране.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аиде със здраве.
                      Диското пак е на мода.

Коментар

Re: Сдобих се и аз с джип... (LR Discovery 200tdi)

Честито, градски!

Много пътешествия да направиш с него и само приятни открития!

(сега остава само едни халогени да му намерим... )
                        Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Честито и от мен! Безавариино и умната!
                          http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                          Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Благодаря на всички за поздравите
                            Да се връща радостта!
                            Първоначално публикуван от kinex
                            Диското пак е на мода.
                            Хм, "на мода" според мен са ML, TLC, XC90... (нищо против първите две ) Диското си е класика
                            Днес показвах снимки на джипа на един колега (англичанин). Той страшно го хареса, каза, че е безупречен (immaculate), абе, с две думи - накефи се.
                            За халогените - аз имах опасения, че с неговите фарове светлината ще е доста слаба - на мен това доста ми пречи при нощно шофиране. Ама със стандартните фарове и едни за мъгла съм доста приятно изненадан, поне от първо впечатление. Е, не може да се сравнява със 124-ката, ама тя с хубави крушки осветява поне 20 метра встрани от пътя, баси
                            Засега карам и безаварийно и умната... Да видим кога ще изместим пропорциите
                            Ако (когато) правя по него някакви по-сериозни пипания, ще пускам теми във форума, ама на първо време надали ще правя нещо, което не сте виждали.

Коментар

Re: Сдобих се и аз с джип... (LR Discovery 200tdi)

Първоначално публикуван от Little Joe
                              (сега остава само едни халогени да му намерим... )
                              Хайде, почнА се Днес излязох да се видя с едни приятели, а те, щото знаят за придобивката, се събрали и ми подариха едни кръгли халогени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X