Незнам темата ми дали е за тук но понеже съм нов в този форум, моля за извинение. Та ще копувам някаква машина. Спрял съм се на Рейндж Ровър. Знам че е една от най яките машини. Тука едни ми спорят че всички Ленд Ровъри били направени така че могло много лесно да се преправи от десен на ляв волан. Та били конструирани така че само се сменявал волана и жабката , нищо не се пипало по тоците и по ходовата част. Вярно ли е това или просто да отида да си купя левачка. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ленд Ровър (Рейндж Ровър) обръщане на волана
Свий
X
-
До: Ленд Ровър (Рейндж Ровър) обръщане на волана
Трябват много работи- табло,секторна кутия,кормилни щанги и много мъки с тоците.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-03-09, 11:19.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор Георгиев Преглед на мнениеТрябват много работи- табло,секторна кутия,кормулни щанги и много мъки с тоците.
Коментар
-
А в този ред на мисли как стои въпроса с хебела на дясната главина и също така съдържанието на кормилната кутия едно и също ли е, в смисъл че имам една лява кутия с голям луфт и една дясна без та е ли възможно да преместя карантията от едната в другата.идеите са навсякъде и даже не ги заключват
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнениеАми незнам колко е трудно ама един човек на платениа паркинг го обьрна за 3 дена.
Та според мен е въпрос на пари и на читави майстори. Но е хубаво да попита колегата майсторите какви точно части ще му трябват и профилактично да прозвъни за части. Убеден съм, че ще се замисли дали си заслужава.
П.П.: в една морга само за табло (dashboard) ми споменаха 4 цифрена сума, започваща с разл. от 1.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнениеАми незнам колко е трудно ама един човек на платениа паркинг го обьрна за 3 дена.
напречната щанга-става. Иначе не става, нито за 3 нито за 30 дена. Отделно борба с парното и чистачките ще са наопаки.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
При толкова много електроника в съвременните возила, според мен няма как след трансофмацията всичко да е ОК. риск печели риск губи.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-03-09, 20:25.No Pain No Gain...
Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
RR P38
КТМ 530 ЕXС
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар