Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новозенландски LR Defender 110 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новозенландски LR Defender 110 в България

здравейте..онзи ден както си пътувах мужду Хасково и Харманли -засякох новозенландска експедиция ..обикалят пичовете света -цялата кола бе изписана с това кая година къде са били ..помислих че може да ви е интересно

До: новозенландски LR Defender 110 в България

Мисля че са от Южна Африка (ZA) това е означението на Южно Африканската Република.
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

И сега като ги спрат нашите ченгета що рекламните надписи не са им записани в талона....
      Малко им завиждам за това което са предприели.

Коментар

И са с десен волан, все повече ги харесвам. Едни обръщат волана, други страната, за трети живота е просто пътуване...Както казваше един познат "Сега ти си безсмъртен, понеже още не си умрял."

Коментар

аз си признавам че много им завиждам
          [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

[QUOTE]
            Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
            здравейте..онзи ден както си пътувах мужду Хасково и Харманли -засякох новозенландска експедиция ..обикалят пичовете света -цялата кола бе изписана с това кая година къде са били ..помислих че може да ви е интересно

То, че е интересно е повече от ясно, но защо не ги спря ? Хем да ги понаснимаш /ясно е че си имал с какво/, хем да ги поразпиташ. Могъл си и автограф за форума да вземеш - това са си ''баш скитници'', не се срещат често в наши дни такива люде.
            Предлагам ако някой ги види отново по родните пътища точно така да стори. Аз бих го направил.
            А от родните катажии едва ли някой би ги отървал, ако им се нагледат.
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

.. не бяха ТЕ беше само 1 човек вътре
              а и ми се стори че се притеснява като взех да кръжа покрай него..за това не исках да го притеснявам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X