Колеги някой може ли да ми даде повече инфо за Land Rover series 3 lightweight защото го чакам да дойде и трябва да започвам да го обслужвам.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете с малко информация LR Lightweight
Свий
X
-
Помогнете с малко информация LR Lightweight
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!Тагове: Няма
-
До: помогнете с малко информация LR Lightweight
Здравей и добре дошъл във форума!Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеКолеги някой може ли да ми даде повече инфо за Land Rover series 3 lightweight защото го чакам да дойде и трябва да започвам да го обслужвам.Благодаря предварително
Тук съм писал малко по въпроса:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=717
-
Благодаря че се отзова прочел сам всичко което си написал и още доста но ми трябва по специализирана информация ако имаш такава ще сам ти много благодаренsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Трудно се намира, но ако открия нещо ще пиша тук.
Пепи Петракиев (A True Land Rover Mod
) е цар на откриването на информация, да се надяваме, че ще се намеси..
Къде си, Пепи?
Коментар
-
Благодаря ти предварително направо се видях в приключение с тази джипка а е уникална и неискам да се разделям с нея
Надявам се някой да знае нещичко,вапреки че май има само още един такъв джип в Българияsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеБлагодаря че се отзова прочел сам всичко което си написал и още доста но ми трябва по специализирана информация ако имаш такава ще сам ти много благодарен... жената и детето са си в къщи, и филма "САМ В КЪЩИ" е на пауза .....Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеТрудно се намира, но ако открия нещо ще пиша тук.
Пепи Петракиев (A True Land Rover Mod
) е цар на откриването на информация, да се надяваме, че ще се намеси..
Къде си, Пепи?

Щом си прочел всичко незнам с какво можем дати помогнем.
Но само заради "спорта" започни да четеш подфорума на Land Rover отзад напред стр.№30 ЦЪК
.... и тук има инфо ЦЪК в пост №3Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-03-09, 18:37.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Кото дойде го наснимай, най-вече отдолу и ще го мислим. И кква е тая лека 3та серия ?Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеКолеги някой може ли да ми даде повече инфо за Land Rover series 3 lightweight защото го чакам да дойде и трябва да започвам да го обслужвам.Благодаря предварителноЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Ами най-добре прочети това което е писал Yaro по темата ,но в общи линии сепия три направена за пренос с хеликоптерsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
Lightweight-a е правен успоредно в годините на Серия 2 и Серия 3. Съответно, както при сериите (2 и 3) има разлики, така и при Lightweight.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКато дойде го наснимай, най-вече отдолу и ще го мислим. И кква е тая лека 3та серия ?
Коментар
-
Към ivan kerchev:
Иване, разгледай албума със снимки на Chris, потребителското му има тук е wildrovers, и ще се 'подпалиш' още повече...
http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=191
Коментар
-
Благодаря вчера го видях,а ако знаеш какви клипчета става въпрос в metacafe направо да умреш от кеф
Гадното е че джипката идва а аз незнам какво масло да ползвам за диференциалите за скоростите двигатела е ясен минерално вапреки че LR е само на 34000км
sigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
Ако само това те интересува ми дай точната година на джипа и модел на мотора или всичката информация която имаш за него и ще ти изровя с какво вьрви това нещо.Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеГадното е че джипката идва а аз незнам какво масло да ползвам за диференциалите за скоростите двигатела е ясен минерално вапреки че LR е само на 34000кмTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Благодаря много,модела е LR lightweight series 3,1977година 2.3 дизел има и overdrivesigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
http://ew5.earlweb.com/recommendatio...3&vehicle=5144
Горе колко сьбира.
10/40 масло мотора 6.9 литра
Спирачна течност ДОТ4 / оригинала е ДОТ3 /
Кормилна кутия,скорости 1.5 литра,диференциал 1.7 литра и бокса 2.5 литра ползват едно и сьщо масло -EP90
All axles swivels and steering box, plus gearbox and transfer box use EP90 to GL4 spec
Грес LM
Antifreeze..ethylene glycol (без methanol) 8 литра
Това ми чупи нервите,попаднах на снимки за ремонти,кое и как............но не намерих ПДФ за маслата на тая джипка.
Страдали от сьединител
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Това което ми даде като инфо е супер имам да черпя наистина го оценявам.Благодаря вече се бях отчаял че никои няма да може да ми помогне
sigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар