Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диско 2 сервиз и помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диско 2 сервиз и помощ

Здравейте приятели,

понеже въпросите са ми много, може ли някой да помогне с намирането на добър сервиз за диагностика и преглед на мойто Диско 2. Ако някой има време ще се радвам да ми остави телефон за контакт! Моят е 0885 266605. Благодаря ви!
    Прикачени файлове

До: Диско 2 сервиз и помощ

Първоначално публикуван от ivanbg Преглед на мнение
    понеже въпросите са ми много
    Ами задавай ги ама преди това уточни годината на колата, двигателя и скоростната кутия, за да не се налага да правим кафе и да гледаме какво ще излезе, че много кафета ми се събират напоследък и ще взема да вдигна кръвно
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дискавъри 2 2.5ТД5 2002г ръчна кутия Не върви както трябва След 120кч вибрира

Коментар

В такава ситуация първо винаги отивам за баланс на гумите,в повечето случаи се оказва ,че е от това.След неделната ми разходка в една изключително мазна и лепкава кал,още на връщане при 60-70 км/ч започна да играе цялата кола.Измиване от полепналата кал включително и със сваляне на гумите, отзад джантите се мие много трудно и остава.И трето с което съм се сблъсквал,разни кори които не са добре закрепени и при движение с голяма скорост се огъват и започват да закачат по гумите,освен неприятно, е и много опасно.
        Това от мен ,а иначе по окачването има също много неща и по ходовата част,но тук има по-добри познвачи от мен и ще ти кажат.

Поздрави.
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
          В такава ситуация първо винаги отивам за баланс на гумите,в повечето случаи се оказва ,че е от това.След неделната ми разходка в една изключително мазна и лепкава кал,още на връщане при 60-70 км/ч започна да играе цялата кола.Измиване от полепналата кал включително и със сваляне на гумите, отзад джантите се мие много трудно и остава.И трето с което съм се сблъсквал,разни кори които не са добре закрепени и при движение с голяма скорост се огъват и започват да закачат по гумите,освен неприятно, е и много опасно.
          Това от мен ,а иначе по окачването има също много неща и по ходовата част,но тук има по-добри познвачи от мен и ще ти кажат.

Поздрави.
          Благодаря ти

Коментар

Тази вибрация само във волана ли я усещаш или
            се носи цялата предница на ляво на дясно,
            щото при мен на рейнджа ставаше така,
            само че над 100км/ч и се оказа,
            че са разбити втулките на задната кормилна щанга.
            Едва ли е много по-различно устройството от при теб.
            Но определено иди първо да ти видят гумите.
            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Възможно е също и от разбито каре на карданите.Но това е само предполужение без преглед няма да стане,започни първо от гумите както колегите те напътиха.Успех
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И моето като вдигна 90-100км/ч започва да вибрира.Излязоха два болта на кормилните шанги и тампони на стабилизиращата щанга.
                Задължително иди на майстор който разбира от предници,не е задължително да е спец по ЛР
                LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Знам един добър майстор по предници. На ул. Заря (ако я напишеш в bgmaps.com излиза) в Орландовци. Ако се движиш от Балканстар към Орландовци, завиваш надясно на първия светофар посока Малашевци и веднага в първата пряка на ляво, която е на около 30 метра от светофара. Това е ул. Заря. Някъде по средата (тя е къса) има голяма метална плъзгаща се врата (след един склад за пластмаси и саксии), там е мястото човека се казва Стоил. В момента не съм в България, но като се прибера ще потърся телефона му вкъщи. По принцип става със записване, но може да го изкрънкаш поне да погледне.
                  ---------------------
                  Шофирайте разумно!
                  [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
                    Знам един добър майстор по предници. На ул. Заря (ако я напишеш в bgmaps.com излиза) в Орландовци. Ако се движиш от Балканстар към Орландовци, завиваш надясно на първия светофар посока Малашевци и веднага в първата пряка на ляво, която е на около 30 метра от светофара. Това е ул. Заря. Някъде по средата (тя е къса) има голяма метална плъзгаща се врата (след един склад за пластмаси и саксии), там е мястото човека се казва Стоил. В момента не съм в България, но като се прибера ще потърся телефона му вкъщи. По принцип става със записване, но може да го изкрънкаш поне да погледне.
                    Много Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                      Тази вибрация само във волана ли я усещаш или
                      се носи цялата предница на ляво на дясно,
                      щото при мен на рейнджа ставаше така,
                      само че над 100км/ч и се оказа,
                      че са разбити втулките на задната кормилна щанга.
                      Едва ли е много по-различно устройството от при теб.
                      Но определено иди първо да ти видят гумите.
                      По скоро като върна газта се чува под колата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X