Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Диско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още едно Диско

за палатката: това е адреса на фирмата производител. За съжаление, не знам дали още съществува. Рових из нета, но не намерих нищо. Пробвайте и вие - успех!
    Coverall Europe ltd
    46, Oakland ro trading
    estate Rodley
    LEEDS LS131LQ
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
      за палатката: това е адреса на фирмата производител. За съжаление, не знам дали още съществува. Рових из нета, но не намерих нищо. Пробвайте и вие - успех!
      Coverall Europe ltd
      46, Oakland ro trading
      estate Rodley
      LEEDS LS131LQ
      Поздравления за хубавите емоции ! Разход под 10 е мечтата на всеки Ленд ровер !

За диска - когато си на високи обороти - усещал ли си пребуксуване ?
      Това е признака за смяна и опасност . Ако не ти буксува - мисля, че опасенията са ти напразни !
      Освен това - колегите ще отговорят по-точно , но мисля че за да е за смяна съединителя трябва да е паднал долу ???
      Относно пътя в Румъния- преди нова година минавах и по двата маршрута : към Русе и към Видин

Не занам ти от къде ще нападнеш Румъния , но ако влизаш през Арад - имаш две възможности :

1. Гониш Букурещ ( ако на навигацията дадеш направо Русе - те прекарва през Сърбия )- затова с навигация давай на етапи - Арад- Букурещ - Русе . Това е добрия маршрут- малко е по дълъг ( забравил съм с колко ) но са хубави пътищата и има и магистрала .
      На навигацията още не излизат новите пътища на Румънците , но карай смело - ориентирай се по БГ тировете ако има нужда !
      Аз винаги ще предпочета този маршрут !
      2. По - краткия маршрут за БГ - през Видин ( ферибота ),но ще си отпсуваш заради коварните ремонти на ЦЕЛИЯ път !
      Караш си със 90 - 120 спокойно и ..... изведнъж , без табелки и знаци ....пътя става чакъл неасвалтиран , отсечен 10 см и .....така около километър
      След 3 -5 км всичко се повтаря и така до безкрай ! Язък за спестените 50 км и загубеното време , нерви и .... някой друг ремонт !

Ако ще минаваш през Сърбия( тяхната м...СРБСКА) - (аз там минавам само със самолет )- нека колегите да пишат !
      На Дунав мост - да не се изръсиш по тарифата дето пише !!!
      Направо си вади 5 евро за джипа с ремаркето и ги подай на ръка !
      Никой не отказва и минаваш тънко и бързо !

Ако през зимата са ремонтирали краткия маршрут - извини ме - но не знам !?!
      Успешно прибиране в БГ !
      Ако в Румъния те спрат - 10 евро и даже не показваш документите !
      Забравих нещо важно - ако ще минаваш през Букурещ и нямаш работа в града - на магистралата за БУКУ,точно преди града -преди моста се отклоняваш в дясно и покрай новите строежи си има път за да избегнеш влизането в задръстванията на града ! Успех !

Коментар

Благодаря ти, bgbul!
        Инфото е изчерпателно. Ще се видим в Родината
        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Честито и от мен.Разхода под 10 с ремърке и аз не го вярвам иначе-
          Разход под 10 е мечтата на всеки Ленд ровер !
          съвсем не е мечта,ако не ти е тежък десния крак.Аз бих минал през Сърбия,ако съм с ремърке
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Честито и от мен.Разхода под 10 с ремърке и аз не го вярвам иначе-

съвсем не е мечта,ако не ти е тежък десния крак.Аз бих минал през Сърбия,ако съм с ремърке

Хмм, майй става дума за бенз, че то дизелите повечето си кретат под 10 при спокойно каране...

Коментар

Бат'Марто, ремаркето засега си стои в двора. Утре почвам да го товаря и в неделя вечер - айде към къщи. Тъй че, не съм искал да лъжа - толкова си гори хайванчето.
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Честито и лек път .

Коментар

Не се впрягай за съединителя и моя като го купих отделяше горе и аз си викам за смяна е,речено сторено само дето въобще не беше за смяна но въпреки това сложих новия съединител , който също си отделя горе като стария, така че карай и като почне да буксува тогава

Коментар

Диското има огромен ход на педала на съединителя, това е нормално и аз лично го намирам за голям +. Почва да отделя почти веднага, но и захапва доста ниско, почти веднага при отпускане. Май първото което се скапва вътре са пружинките на притискателя, които се чуват ясно как подрънкват...

Коментар

Колега аз минавах през Румъния началото на ноември.Карах по магистралата за Сърбия и след това до гр.Мако,точно преди него има КПП до 7,5т на което няма никаква опашка,но требе да извадиш 5евро за митничара.От там пътя е перфект до Тимишоара.Тимишоара без питане или навигатор няма излизане(няма една табела) но се минава
                      След като излезеш имаш хубав път който минава в "път в ремонт" регулиран със светофари.Има 6-7 сфетофара и започва пак хубав път докато влезеш в Карпатите.Там е същата история.Но не е страшно,общо лошия път се минава за максимум 2ч,аз го минах по бързо защото нямах ремарке и влизах в тези 10см рязани части на платното и излизах без проблеми.Тука Карпатите са изключително къси за разлика от Арад-Букурещ(приятелчета минаваха от там и казаха че никога няма да минат повторно.Тировете изпреварват без никаква видимост и даже един ТИР вкарал в канавката две коли точно пред моите.Буквално думите им няха "Камикадзета")малко преди да свършат Карпатите асфалта е чисто нов и се кара супер.Оттам натаък нямаш никакви грижи,минаваш Железни Врата,гониш Турно Северин(Drobeta-Turnu Severin) и като излезеш имаш също чисто нов асфалт дори без маркировка и си на Калафат.Ферибота на Калафат е 6 евро вход и после аз за джипа и сам човек още 26 евро.Там се правиха на интерсни за пари,ама не дадох,макар че донякъде беше прав че карах без винетка.От там за 10мин си в Българско и можеш поне малко да си отдъхнеш.

Лек и безавариен път ти пожелавам !
                      LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Прибрах се! Никога вече през Румъния - на тия пътищата им са много по-лоши от нашите. Колата изгори по 10 л/100 км. Четири човека с багаж и ремарке с общо тегло около 1500 кг. Подържах скорост около 100 км/ч по магистралите и около 80-90 по останалите пътища.
                        През Румъния се движих и с 5 км/ч на някой места. Доволен съм от колата. Наистина е перфектната кола за теглене на ремарке, почти и е все тая със или без ремарке.
                        На някой места стигнах до 130 с ремаркето, повече не посмях. Ето и първата снимка - ще има и още!

.... Ето и първата снимка - ще има и още!
                        ... гледай да не са пак надолу с главата (снимките)
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-02-09, 14:46. Причина: снимка
                        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Прибрах се! Никога вече през Румъния - на тия пътищата им са много по-лоши от нашите. Колата изгори по 10 л/100 км. Четири човека с багаж и ремарке с общо тегло около 1500 кг. Поддтржах скорост около 100 км/ч по магистралите и около 80-90 по останалите пътища. Из Румъния се движих и с 5 км/ч на някои места. Доволен съм от колата. Наистина е перфектната кола за теглене на ремарке - почти й е все тая със или без ремарке. На някои места стигнах до 130 с ремаркето - повече не посмях. Ето и първата снимка - ще има и още!
                          През Видин или през Букурещ-Русе се прибра .
                          Опиши до къде са с ремонтите !
                          Все пак - Добре дошъл !

Коментар

Айде, добре дошъл!
                            Честито ти "камионче" ....
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Добре дошъл!
                              You've made the right choice, congratulations!

Коментар

Добре дошъл и от мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X