Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филтър-купе. Диско1 300тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Филтър-купе. Диско1 300тди

Здравейте,нашето Диско 1 е 98г.-300тди,къде му седи филтъра на купетоникъде не го откриваме,и да не ми се смеете ейаз си мисля,че щом има климатик,трябва да има такъв филтър

До: Филтър-купе. Диско1 300тди

Единствиният филтър, който аз съм виждал, е под предното стъкло, като отвориш капака на двигателя....

Коментар

А от коя страна

Коментар

Аз фитър купе не съм виждал на Диското,може и да се бъркам.Аз си мисля че въздуха влиза през отвор по протежение на цялото предно стъкло и няма такъв филтър.
        [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Доколкото ми е известно няма филтър.
          Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от Witch Преглед на мнение
            Здравейте,нашето Диско 1 е 98г.-300тди,къде му седи филтъра на купетоникъде не го откриваме,и да не ми се смеете ейаз си мисля,че щом има климатик,трябва да има такъв филтър
            .... сигурно си търсил такава тема,но не си намерил ....

....ЦЪК .... ЦЪК
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
              .... сигурно си търсил такава тема,но не си намерил ....

....ЦЪК .... ЦЪК
              Мдаааа,всъщност не бях потърсила,благодаря ти...става ясно,че няма такъв филтър.
              А някой да се изкаже за Автопилота...как се включва това чудо,при нас не иска,или може би не работи

Коментар

Първоначално публикуван от Witch Преглед на мнение
                А някой да се изкаже за Автопилота...как се включва това чудо,при нас не иска,или може би не работи
                И аз имам автопилот, който не работи. Има някакъв вакуум вероятно, който не работи. Просто отпускаш крака върху педала и гледаш да не излизаш от завоите. Последното е майтап - да не го правиш!!!

Коментар

На автопилота двете устройства са отпред вляво под фара (даже под мястото за крика) и вдясно точно върху калника (горе-долу по средата ). Провери маркучетата , с времето стареят , втвърдяват се и се измъкват.
                  А се включва като първо щракнеш бутона с магистралката , после даваш газ и държиш натиснат "+" от лоста на кормилото , така докато достигнеш желаната скорост. Ако продължиш да държиш "+" ще усетиш педала на газта да потъва , тогава си махаш крака и можеш само с + и - да променяш скоростта. Ако натиснеш спирачката системата изключва , ако натиснеш газта МАЙ само ускорява и после се връща на зададената скорост , като си махнеш крака .

Коментар

Въпрос за Land Rover Discovery 1996 2.5 dizel

Колеги някой знае ли кЪде се намира въздушният филтър на купето ?

Съобщение от модератор:
                    Моля, напишете си в профила от къде сте.
                    Прочетохте ли това
                    ...ЦЪК
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-11-13, 17:13.

Коментар

От: Филтър-купе. Диско1 300тди

Не се намира това дето го няма. Почети малко само няколко мнения над твоето , няма да се умориш.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                        Не се намира това дето го няма. Почети малко само няколко мнения над твоето , няма да се умориш.
                        Така е ,колеги има Евро норма в която се казва че автомобили преди 97 година не са длъжни да имат така нареченият филтър АнтиПолен или филтър за твърди частици в купето на автомомбила.Не търсете такъв филтър на коли които са преди 97 година защото няма да го намерите а и при автомобилите 4х4 и индустриалните автомобили бусове камиони и други не е задължителен дори те да са нови.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                          .......Не търсете такъв филтър на коли които са преди 97 година защото няма да го намерите......
                          Ъъъъ т'ва не съм сигурен, че е достоверно. Моята машина е от '96-та и си има.
                          Като цяло, първите модели Р38 се правят от края на '94-та, началото на '95-та и всички те си имат поленови филтри
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Който иска въпреки всичко да "се филтрира" може да си купи филтър за аспиратор, двукомпонентен и с една ножица да изреже необходимите парчета, с които да замени стария прегорял дунапрен.
                            Иначе съм имал Ауди 80 Авант произведено 1995 г. и си имаше поленов филтър.
                            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                              Ъъъъ т'ва не съм сигурен, че е достоверно. Моята машина е от '96-та и си има.
                              Като цяло, първите модели Р38 се правят от края на '94-та, началото на '95-та и всички те си имат поленови филтри
                              Нямат ,друга работа е ако след покупката на колата се монтира такъв.А и ако се ползва колата в по запрашен климат директно ги отстраняват.Аз не виждам смисъл от него след като всички Дисковери имат ботон за рециклиране на въздуха .
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X