Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ремарке може да тегли фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ремарке може да тегли фрилендър

Колеги интересува ме фрилендър 1.8 бензин,каква е максималната маса която му дават да тегли, някъде четах че е до 2-тона, но искам мнение от някой който го е ползвал за такиви нужди.
    Как се държи на пътя при това натоварване понеже имам платформа за автомобили и в момента я дърпам с фолксваген шаран, който е малко тромав но стабилен но е старичък пък е 90кс дизел. Мисля за един такъв Фриландар но тази информация е важна за мен благодаря.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-09, 15:31.

До: какво ремарке може да тегли фрилендър

Не вярвай на това какво пишат!!
    Нито трансмисията, нито двигателя стават.

От опит:
    UK до България - Фрийлендър 1,8 бензин с едно ремарке за два коня пълно с с багаж и покъщнина ....
    В Елхово стигна ..... стопено четвърто бутало (беше половино ....) .... издухана гарнитура, надран цилиндър и т.н.
    Автомобила беше на 37 000 мили!

На него му трябваше платформа ......

В момента е за смяна на раздатка и виско муфа.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Колега това да не се е получило от самата гарнитура,чел съм че им е слабо място, но след смяна нямало проблем,дизела наистина е по-доброто решение, но ми се иска по тиха кола пък и цените на дизелите са по високи.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-09, 15:32.

Коментар

Все си мисля, че голф синхро(примерно) ще изкара повече...

Коментар

Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнение
          колега това да не се е получило от самата гарнитура,чел съм че им е слабо място,но след смяна нямало проблем,дизела наистина е по-доброто решение,но ми се иска по тиха кола пък и цените на дизелите са по високи.
          Колега разликата в цените не особено голяма но в разхода ще усетиш разлика, и тия 7-8 ст спестени ще отидат за по-голям разход.

Коментар

Имам в предвид разликата в цената на самия джип, че дизеловия е доста по скъп,пък и избора на такива с дясен волан е по малък поне в )бг) БЪЛГАРИЯ.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-09, 15:32.

Коментар

Ами отиди и си го докарай сам-и ще си сигурен какво купуваш,и ще си направиш кеф кат караш през цяла Европа и ще ти излезе по-евтино.Това го казвам от многократен личен опит!
              Успех
              [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Колега щом си търсиш муле, което да може да тегли 2-3тона, от опит ти препоръчвам да си вземеш Фронтера, но да е дълга база с двигател 2.8ТДИ. Дават му, че може да тегли 2800кг. В Англия е доста богат избора, а пък и са евтини - за 1000 паунда може да си вземеш добър Опел. Докарването е между 900 и 1400лв. - факторите са много, но ако решиш да минеш на моя вариант мога да ти помогна с инфо. Засега Чао.

Коментар

Да ме извинявате колеги, но пак почти никой не пише по темата. Прочетете я и кажете - някой дърпал ли е платформа с Фрилендър/да кажем дизел, защото май наистина той е по-подходящ/, ясно че не е Хамър или Тойота Тундра, но все пак - до колко тона мислите, че може да се дърпа без проблем на асфалт. Ако някой го е чел някъде колко му дават също ще е полезно. Аз все си мисля, че до 2 тона макс изправен дизел би трябвало да са справи. Ако имате отговор точно по темата съм сигурен, че човека който я е пуснал ще ви е благодарен.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X