Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Педала на съединителя на фрилендъра потъна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Педала на съединителя на фрилендъра потъна?

Здравейте колеги!Тези дни и аз станах част от вашето голямо семейство.Мисля ,че моя ФЛ е що годе добре,като изключим шум в единия висящ лагер и педала на съединителя,който вчера при смяна на предавките изведнъж потъна.Дайте съвет за какво става дума и как може да се поправи!

До: педала на съединителя на фрилендъра потъна?

Първоначално публикуван от adrian petrov Преглед на мнение
    Здравейте колеги!Тези дни и аз станах част от вашето голямо семейство.Мисля ,че моя ФЛ е що годе добре,като изключим шум в единия висящ лагер и педала на съединителя,който вчера при смяна на предавките изведнъж потъна.Дайте съвет за какво става дума и как може да се поправи!
    Здрасти и добре дошъл. Ако ти е изпуснала горната помпа(предполагам че е тя щото друго няма), продават комплект двете помпи и тръбичката между тях. Изключи Мото Пфое да те снабди с тях, просто намери някой онлайн сайт и поръчвай:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22246
    LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

Колеги,успях да открия проблема.Оказа се в стойката държаща долната помпа под въздушния филтър.Беше се отчупило едно парче и самата помпа беше изкочила.Заварихме парчето и допълнително сложихме една скоба и утре се надявам да подкарам двера.
      Благодаря на колегата който веднага реагира във форума и ме насочи къде да търся.

Коментар

Първоначално публикуван от adrian petrov Преглед на мнение
        Колеги,успях да открия проблема.Оказа се в стойката държаща долната помпа под въздушния филтър.Беше се отчупило едно парче и самата помпа беше изкочила.Заварихме парчето и допълнително сложихме една скоба и утре се надявам да подкарам двера.
        Благодаря на колегата който веднага реагира във форума и ме насочи къде да търся.
        Браво, че си го намерил бързо проблема и най важното, че си се разминал евтино
        LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

За тази стойка е писано доста тук - явно е консуматив. Реших да проверя и моята - също се оказа, че има пукнатини. Смених я веднага, струваше около 25-30 лв...
          Най-големи ядове с нея бра Vladi333 - имаше цяла тема тук някъде...
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X