Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет за гърнета - Диско 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет за гърнета - Диско 300

ЗДАВЕЙТЕ КОЛЕГИ.
    Предстои ми смяна на средно и задно гърне на диско 300.
    Дайте някакви идеи от къде ДА ГИ ВЗЕМА.

До: Моля за съвет за гърнета - Диско 300

От ЕмКомплект. А задното /резонаторно/ може да го целунеш и да се превърне в тръба. Иначе задното за 200тди е 70-80лв. Аз го смених, но като видях на Лазар преработката /което ми и , разбрах, че съм дал грешни пари. Задното изобщо не влияе на звука, тежи и гори пода на багажния отсек, което пък води до ускорена корозия и "отвор" с неправилна форма. Говоря от опит.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Всъщност влияе малко - звукът без него е по-приятен.

А пък че не му е там мястото, разбрах при пресичането на една рекичка:
      Последно редактирано от Lazar; 17-01-09, 17:59. Причина: уточнение

Коментар

Лазаре,влиза ли ти пушилка в купето така?Че и моето задно гърне има само декоративна функция в момента(тръбата между него си средното се скъса изцяло).Но сутрин,като запаля,пушилката я усещам в купето.Иначе звука почти не се е променил...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не, не влизаше, ама беше очернило много яко около него(така както е на снимката) После заварих тръба. Сега при ускорение звучи като Татра

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            ..................................................
            А пък че не му е там мястото, разбрах при пресичането на една рекичка:
            Мястото е много правилно, ама ако се е счупило, значи резонаторът трябва да е на покрива
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Еее, не! Това по законите на естествения тунинг. Ако нещо се строши(разпадне) по време на офф, значи не му било там мястото.

Коментар

Благодаря за съветите , но наистина най-големия проблем е , че като работи на място миризмата е страшно неприятна в купето .
                Въпросът е , че са много дупки от катализатора на зад и кърпенето ми се струва излишно .
                Питането ми беше за нови защото в дару кар ми обявиха доста над 300 лв. и с поръчка до месец чакане .Притеснява ме и друго дали има разлика в различните години защото като сменях ролки и ремъци по номера на рамата нищо от това което ми дадоха не отговаряше . Добре, че си носех свалените неща та ги сменихме веднага.Дори не си направи и труда да обясни защо се получи това разминаване.
                Но мен ме навява мисълта , че мотора е сменян някъде по Италия .
                И ако дам поръчка дали няма да се получи същото .
                После освен на комина да си го сложа.
                Казаха ми за някакъв сервиз в слатина и княжево но така и не го запомних .Дару също си давали там порьчките.
                Ако някой има инфо да чукне един ред .
                БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Първоначално публикуван от весо Преглед на мнение
                  Казаха ми за някакъв сервиз в слатина и княжево но така и не го запомних .
                  Май говориш за "Крафт" в Дружба и "М-комплект" на околовръсното в Княжево....ако се те звънкай да обяснявам.
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Май говориш за "Крафт" в Дружба и "М-комплект" на околовръсното в Княжево....ако се те звънкай да обяснявам.
                    Крафт са скъпчии, но може да се провери, че последно съм се занимавал с гърнета преди доста години.

Коментар

Малиииии как шь мь пляскат ако сьм нагазил бустаня ма на,нямам нищо общо с фирмата и не и правя реклама ако така да изглежда

"Ауспуси Лазаров"90 - тоя прави и за извратени коли,цените му нормални и работел добре.От Калифорния поне само толкова разбрах.Долу извадка от Гугьл,да си провериш отзивите от разни други форуми на разни други коли.Телефона му пак там някьде трябва да е.

http://www.google.com/search?hl=en&q...PEA_en&aq=f&oq=
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Дааа, вярно! Лазаров, тоя е уникален. Направи ми на ново цялата изпускателна система на един голф. От-до за 200лв. Яка ламарина, боядисване, тампони...Това за 4 часа. А аз пих бири...После на тоя голф не му се чуваше гласеца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X