Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Часовник на таблото - Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Часовник на таблото - Freelander

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
    Ами дупката в таблото... там нещо трябва да ,,втъкна".
    Колега прав си, трябва нещо там да се постави, пробвай сайта www.dealextreme.com сайт от Хонконг, джаджи всякакви, цената е в долари и е това, което виждаш, тоест шипинга до България е безплатен, купуваш с карта и до две седмици идва. Пробвано е от мен и братовчед ми, който вече две години пазарува от там. освен парктроници има и един куп други полезни и не дотам джаджи, мобилни телефони на добри цени и какво ли не. Та виж какво има и прецени. Ако поръчваш сподели какво си харесал и може да направим обща поръчка. Дано съм бил полезен.
    Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Попаднах на много по-стилен от оригиналния часовник - всичко е ОК вече (пак от Free)
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        Попаднах на много по-стилен от оригиналния часовник - всичко е ОК вече (пак от Free)
        Покажи снимки, че и при мен започнаха да се появяват извънземни символи на часовника.
        Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Е-е-е, часовника на Диското се сваля доста трудно, но с помощта на Дядо Владо ( благодраности към него и екипа кучета, които не ме изядоха ), сега си имам светещ часовник, светещи копчета и светещи врътки по централната конзола - абе.....Дискотека.

Коментар

Първоначално публикуван от Бай Гуджан Преглед на мнение
            Е-е-е, часовника на Диското се сваля доста трудно......
            Мъъъъ, да аз пък забравих да снимам Както и да е, (Това е за "Диско"1 с по-новите табла) маха се пепелника и под него има три болтчета, огледално от другата страна на поставката за чаши се махат бутоните на круиз контрола, каквото там екстри има, или декоративните капачета и другите три болтчета под тях, и поставката се маха. Бърка се отдолу нагоре под часовника и се натиска в посока назад спрямо движението на колата. Часовника гаден излиза с много усилия ЗАЕДНО със стойката на която е сложен и бутона за аварийните мигачи.... Осветлението на врътките за парното е отделно, махат се трите врътки, под двете крайни има болтчета, развиват се и декоративния панел се вади, зад него е лампичката със светловоди...после по обратен ред
            Последно редактирано от дядо владо; 05-02-10, 15:19.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Това е сега. Преди-то е в кофата за боклук...
              Прикачени файлове
              LZ1EMS

Коментар

Колега , това нов ли е(и от къде, за колко) или втора употреба?. И само часовник или показва и станциите? Моя и той не е нацяло разпознаваем.
                FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Ама като ви казвам, че това е ,,детска болест" по Free-тата...
                  Взел съм го втора употреба от автоморга, показва и станциите - стига да си с фабричното радио. Аз съм си сложил друго - с USB-слот...
                  Последно редактирано от emanuilis; 06-02-10, 12:53.
                  LZ1EMS

Коментар

(Ама като ви казвам, че това е ,,детска болест" по Free-тата...). Даа, явно е така , благодаря за пояснението.
                    FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X