Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Никога не правете така

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Никога не правете така

След коледа в Пловдив се организира разходка която за учудване на всички бе много масова.
    Всико вървеше много добре,и до мястото на барбекюто има скромно наклонче няколко колеги се опитаха да го изкачът но само един успя тъй като бе с тракторни гуми.
    Дойде и моя ред направих няколко опита но безуспешни и преди да се откажа риших да се пробвам още веднъж, пак не успях джипа бе се спрял малко напреко на наклона,пробжах се да го изправа но неуспешно.
    Ресавам да го завърта и слезна по наклона,защото предния път направих маневрата успешно и безпроблемно,но тозипът бях малко по надолу по наклона и в дебелата снежна покривка от горе на долу не виждам скит дънер, при маневрата задната дясна гума се качва върхъ дънера и за по малко от секунда усъзнавам че връщане на зад няма джипа вече е загубил балас и почва бавно да се обръща на страни. И ето последствията
    Прикачени файлове
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    RR Classic

До: Никога не правете така

Леле...Ти добре ли си?

Коментар

Dano ti da si OK.
      AMa che rabota .. i az vednaj shtiah da napravia sushtata glupost .. zmalko.
      Plamen /kinex/ beshe opisval podobna sluchka predi vreme , no i toi beshe izbegnal po chudo tarkaljaneto.
      Ne se iadosvai - ako ti si bez kontuzii - malkia diavol.

Дано ти да си ОК.

Ама че работа...И аз веднъж щях да направя същата глупост..за малко.
      Пламен(kinex) беше описвал подобна случка преди време, но и той беше избегнал по чудо търкалянето.
      Не се ядосвай - ако ти си без контузии - малкия дявол.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Леле...Ти добре ли си?
        Щом е побликувал снимките
        На самоход ли се прибра?

Коментар

Дано да си добре колега,и ремонта да е лек и бърз
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Е значи машината от тази тема може и да ти е полезна важното е че си (сте) здрав (и), другото се оправя
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Уф, нали си здрав, че от такива работи ми се изправя и малкото останала коса. Някой говореше за някакъв Рейндж за 1000 лева, дай да го открием и да оправим твоя. А, той дядо Владо ти е дал линка, виж дали ще стане и действай.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колега,радвай се,че на теб нищо ти няма пък ламарини се правят.А при тези които са жадни за адреналин тези случки са редовни!
                ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца

Коментар

Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнение
                  След коледа в Пловдив се организира разходка която за учудване на всички бе много масова.
                  Всико вървеше много добре,и до мястото на барбекюто има скромно наклонче няколко колеги се опитаха да го изкачът но само един успя тъй като бе с тракторни гуми.
                  Дойде и моя ред направих няколко опита но безуспешни и преди да се откажа риших да се пробвам още веднъж, пак не успях джипа бе се спрял малко напреко на наклона,пробжах се да го изправа но неуспешно.
                  Ресавам да го завърта и слезна по наклона,защото предния път направих маневрата успешно и безпроблемно,но тозипът бях малко по надолу по наклона и в дебелата снежна покривка от горе на долу не виждам скит дънер, при маневрата задната дясна гума се качва върхъ дънера и за по малко от секунда усъзнавам че връщане на зад няма джипа вече е загубил балас и почва бавно да се обръща на страни. И ето последствията
                  Това и аз го правих миналата зима
                  Важно е да си жив и здрав,от там нататък ти си знаеш...
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Колеги извадихме късмет с навигатора,живи и здрави сме само с уплаха се разминах ме.

На место поизправих ме покрива да може да се добера до асвалта а от там на платформа че на ход щях да замръзна.Джипа си работи само е за ново купе.

Да пратих лично на колегата ГЕЛЕ за въпросния Рендж Ровър.
                    Последно редактирано от ders4; 29-12-08, 22:18.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    RR Classic

Коментар

Колега жив и здрав да си , пратих ти телефона за Range-a , успех. ! (снимки има в темата , може да добиеш някаква представа за купето)
                      Каквото може ще помагаме .

Коментар

Като го вземеш Рейнджа, може и аз да се включа и да взема някои неща, та да покрия и аз част от разходите. Звънни като го купиш, Стоянчо знае как да ме намери винаги.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Неприятна случка, важното е, че сте живи и здрави!
                          Ламарини се правят!
                          Поздрави!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Най-важното е, че на Митака и на Борко нищо им няма! Вижда се, че рейнджа бая се посмачка въпреки, че обръщането стана доста бавно(4-5сек по клипчето), без никаква сила- бая си тежат тези машини

А Митака като вземе решение какво точно ще се случва оттук нататък е ясно, че ще помагаме кой с каквото може, няма как!
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Да сте живи и здрави!Другото се изчуква и прави!Всички знаем че е непрятно но се случва!Но щом си добре.......всичко друго ще се оправи!А сега се наслаждаваите на посрещането на новата година и нека всичко лошо си остане в тази!Хаиде желая ви бърз ремонт с по малко инвестиции!
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X