Разгеле сте на тема Дифендър, вчера карах един, който се държи странно - при пълен завой на асфалт задницата му се "отнася" навън през половин оборот на колелото и собственика е уплашен. Обещах му да попитам. Дифовете да не са му самоблокиращи? И нещо да става с тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при завиване на Дефендер?
Свий
X
-
а случайно да не кара с блокиран междуосев диференциал?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Това, че според човека е изключен блокажа, ми звучи малко като 'една жена на опашката ми каза'. Що гледате лампички, погледнете положението на лоста.
Преди две седмици карахме едно Дискавъри 1, 300тди от един сервиз. Колата се продаваше. Когато исках да включа бавните, 'майстора' ме попита - 'двойното' ли ще включваш?
Коментар
-
Снимка в момента не мога да изровя, но нещата са така:
---------- - L
Diff Lock - N
---------- - H
Обикновено си на Н. Тогава лоста стой назад и леко вдясно. Веднъж напред си на неутрална. Още веднъж напред си на бавни и оттам лоста вляво (към шофьора) блокира междуосевия диференциал.
По принцип от неутрал можеш да тикне лоста вляво (за блокаж на междуосевия) или от бързи (Н) да го тънеш вляво (пак за блокаж), но на практика това няма смисъл.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насовако е с блокаж не би ли следвало да е на бавни? при мен поне бавни и блокаж могат да се пуснат само едновременно...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар