От: Блокирал съединител. Причина: счупена вилка, и решение на проблема.
Принципно като сменяш феродовия, се сменя всичко наоколо.
Принципно като сменяш феродовия, се сменя всичко наоколо.
В неделя бях изморен и не ми се занимаваше,но днес реших да погледна в коя полпа е проблема.Запътих се с Диското към сервиза да погледна къде е проблема,но с всяко натискане на съеденителя педала потъваше все повече и като спрях пред сервиза вече съеденителя беше умрял.Започнах разглобяването,но първо запуших изхода на горната помпа и педала не потъваше въобще.Следователно реших,че проблема е в долната помпа.Свалих и нея,но се оказа че и по нея няма следи от теч на спирачна течност,а и в казанчето нямаше загуба на течност.След което взех удължението на гидорията и бръкнах в отвора на скоростната кутия,където е отвора за долната помпа.Оказа се че вилката е потънала докрай,останаха още 2 варианта.Единия и по-вероятния е счупена вилка,която натиска аксиалния лагер.Втория вариант е потънал лагер в претискателен диск,но не ми се вярва да е това защото нямаше никакви странични шумове.Седа дилемата е дали да свалям двигателя или скоростната кутия.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем може да даде някой съвет.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар