Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Back in the days it was...... A DEFENDER!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Back in the days it was...... A DEFENDER!!!

Започна се операцията на моя верен приятел , какво ще стане само времто ще покаже......

ето и как тръгнаха нещата , с едно безобидно сваляе на покрива , и по нататък става по сериозно.
    ще следва продължение.......

http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=234

До: Back in the days it was...... A DEFENDER!!!

Хваща ме страх приятелю-много работа а нервите краи нямат-успех
    Емил-00356 99872043-Малта
    Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
      Хваща ме страх приятелю-много работа а нервите краи нямат-успех
      Абе да ти кажа тва ми се искаше от 3 години така да го почна и се нямаше къде да го направа и сега най накрая ми се отвори таква възможност и реших да не се колебая много а направо да го почвам , та нервише ме че не съм го почнал по рано ,

стъпките които смятам да направа са да го оставя голо шаси
      и от там да сменям всичко но тва ще бъде след като поцинковам шасито.

Коментар

И аз така почнах .....вече три години Успех и...... пари да го правиш
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Желая ти успех испорна работа, Борко! С интерес ще следя темата ти. Защо не напишеш целите си?

Коментар

За пръв път го виждам, но и така ми харесва.

Коментар

Браво! Чакаме следващата "еволюция" И аз ще следя с интерес развитието
              A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                Желая ти успех испорна работа, Борко! С интерес ще следя темата ти. Защо не напишеш целите си?
                Щото не ги знае. Това в кръга на майтапа. Аз като го взех моя беше с мотор от УАЗ, кутията на дребно в багажника и като отвориш предната врата се виждаше рамата и улицата. За година стана. Без да се напъвам. И Борко ще го направи.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin Преглед на мнение
                  Абе да ти кажа тва ми се искаше от 3 години ........................, та нервише ме че не съм го почнал по рано ,

.
                  И к'во, 3 години чака, и сега видя подходящо време и почна. Остави прогнозите в краткосрочен план, щото ако свие някой студ-верно ше се нервиш.
                  Борко, нищо лично, просто ти се чудя на акъла, ама не много всъщност. Успех!
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Нали се сещаш къв кеф е като стане.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Нали се сещаш къв кеф е като стане.
                      Нали знаеш вица за врабчето и слона?
                      Краят е:
                      - Вечен кеф!
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        И к'во, 3 години чака, и сега видя подходящо време и почна. Остави прогнозите в краткосрочен план, щото ако свие някой студ-верно ше се нервиш.
                        Борко, нищо лично, просто ти се чудя на акъла, ама не много всъщност. Успех!
                        Еми сеги ми се отвори място каде да го права така катко подобава , и всичко да си стане като хората , даже сега като го раскостих така вече ми се ще да стане колко се може по бързо , но със сигурност ще седи цяла зима в бокса ,

като концепция съм се ориентирал да но направа да е като чисто нов вътре да си е конфортен за патуване обаче и да има и малко оффроад способности ,

като първоначални мисли следват така...
                        топло поцинковане на шасито (самото поцинковане трае 6 часа)
                        смяна на всички чарколяци по мостовете ,
                        АРБ отпред и отзад
                        Усилени карета и полуоски
                        Окачване още се чуда
                        33'' или 34'' гуми за кал
                        лебедка 9500 либри
                        клетка
                        броня и щит отдолу
                        двигатела ще е рециклиран и модифицирана глава
                        и още подобрения но в момента не се сещам ,

абе с две Ландито ще е много щаслив като го приключа)и най вече аз)

Коментар

Бееегам бързо. Мръсен екстремист. Бегам да не ме хване и мене, че като чета е остро заразно, и скъпо и дълго и т.н. Много амбициозна програма. Ама що сега? Зимата с котки ли ше одиш?

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                            Бееегам бързо. Мръсен екстремист. Бегам да не ме хване и мене, че като чета е остро заразно, и скъпо и дълго и т.н. Много амбициозна програма. Ама що сега? Зимата с котки ли ше одиш?
                            хехехеехеех Като чума е прав си , вчера ходих при един приятел дето 2 месеца му надух главата за жипки и кво ли не, и като влезнах в двора му кво да видя , купил си е 4 жипа един 4рънер , два Уаза и един Газ 69 и ми вика ти си виновен

а за зимата да така си е много ме яд но тва така стана щото преди 3 месеца нещо ми изщака отдолу и си помислих че от раздаката и от там се почна разглобих раздадкта и всичко е 6 ,свалих скороти и там е ок и докато се осетя го разглобих полвината а се оказа че карето е проблема , беше блокирало. И от там си казах е сега те почнах и няма да спирам докато всичко е на 6.
                            а инче последните две зими си ръчкам с едно комби и ми екстра най вече има парно преди ми трааше повече жипа като ходиме да краме на езерата , банско или някъде другаде , но с тия лифтове нещата доста се опростиха а и вече няма такива снегове като преди 10 години .

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin Преглед на мнение
                              Еми сеги ми се отвори място каде да го права така катко подобава , и всичко да си стане като хората , даже сега като го раскостих така вече ми се ще да стане колко се може по бързо , но със сигурност ще седи цяла зима в бокса ,

като концепция съм се ориентирал да но направа да е като чисто нов вътре да си е конфортен за патуване обаче и да има и малко оффроад способности ,

като първоначални мисли следват така...
                              топло поцинковане на шасито (самото поцинковане трае 6 часа)
                              смяна на всички чарколяци по мостовете ,
                              АРБ отпред и отзад
                              Усилени карета и полуоски
                              Окачване още се чуда
                              33'' или 34'' гуми за кал
                              лебедка 9500 либри
                              клетка
                              броня и щит отдолу
                              двигатела ще е рециклиран и модифицирана глава
                              и още подобрения но в момента не се сещам ,

абе с две Ландито ще е много щаслив като го приключа)и най вече аз)
                              Борко, на срещата в следващата съботе ще ги обсъдим тия големи гуми, дето искаш да слагаш. По-точно Яро ще каже, щото май без лифт 34" няма да влязат.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X