Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софтуер за диагностика на Лендровър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софтуер за диагностика на Лендровър

Програма за диагностика на Лендровър, за да работи и трябва диагностичен прибор VCM – размер 1.45 GB / 09.2008 г. версия 114. линк.

P.S. Подробности не знам ... това е цялото описание, което имам. Файла е ISO.
    Range Rover Sport 2.7

До: Софтуер за диагностика на Лендровър

Подробностите са че върши работа за Лендровъри производство след 2005г.Иначе уреда основно си е предназначен за Форд,но покрива(с ограничения) Ягуар,Мазда и някаква американска боза(май беше Меркюри).

Коментар

Repair Times Searcher Jaguar Landrover - линк 320 MB
      Range Rover Sport 2.7

Коментар

Извинявам се, за може би глупавия въпрос, но какво точно представлява този диагностичен уред и от къде може да се намери?
        И дали правилно съм разбрал, че си инсталирам софтуера на лаптопа и плюс наличието на въпросния уред мога да видя проблемите записани в компютъра на колата и евентуално да изчиствам грешки от него?
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
          Извинявам се, за може би глупавия въпрос, но какво точно представлява този диагностичен уред и от къде може да се намери?
          И дали правилно съм разбрал, че си инсталирам софтуера на лаптопа и плюс наличието на въпросния уред мога да видя проблемите записани в компютъра на колата и евентуално да изчиствам грешки от него?
          Программа для диагностики автомобилей LAND ROVER и JGUAR от разработчика.Позволяет,адаптировать,программировать,менять конфигурацию автомобиля, в общем делает все, что должна делать дилерская программа
          Доп. информация: Работает с VCM или GNA600
          Range Rover Sport 2.7

Коментар

http://www.rangerovers.net/

Тук някъде говореха също за тези компютри.
            Range Rover Sport 2.7

Коментар

Благодаря за бързият отговор,
              сега започвам издирване, защото офертите за уреда GNA600 на които попаднах, едната беше за 3400лв. а другата в ибей за 1200$, а тва и в двата случея ми се вижда множко....
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Търси, защото бях попаднал на алтернативи за около 200 USD, но понеже нямам нищо общо с този бизнес не пазя линка
                Range Rover Sport 2.7

Коментар

Имаше в едно списание, мисля Digital World, много подробна статия за софтуера за диагностика на различни марки, като се акцентираше на ЛР.
                  Ако успея да го открия, че беше бая отдавна, ще го сканирам и пусна.
                  Ако купувате каквото и да е, внимавайте със стандарта, защото има разлика м/у US и Europe системите за по-старите коли. В куплунгите основно де, доколкото знам.
                  ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                  lre-bulgaria.org

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X