Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройка на таймера на подгряващото на двигателя - Фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настройка на таймера на подгряващото на двигателя - Фрилендър

Здравеите момчета,един приятел си купи Land Rover Freelandar на които има потгряващо на двигателя /така наречената печка/ Но има един огромен проблем,не можем да я настроим да работи !!!От долу на таблото от лявата страна има един капак,които се отваря и вътре под капака има един таимер с няколко копчелъка с някакви букви на тях !!! Ако някои знае как се настроива тази магия нека помогне !!! Благодаря предварително !!!

До: Настроика на таимера на подгряващото на двигателя !!!

Няма ли го в "Систематизирана информация"? Мануал.

Коментар

До: Настройка на таймера на подгряващото на двигателя - Фрилендър

Това вече го срещнах в друга тема и съм удивен За какво служи тази печка? Дали правилно се досещам, че подгрява двигателя когато е студен? А за какво са подгряващите свещи? Какво е по-доброто когато има такава печка? За бензиновите налага ли се? Има ли някой тук с такова чудо?
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        За какво служи тази печка?
        Както и болшинството други печки, печката в колата служи да топли .... не се обиждай дойде ми спонтанно
        Когато си в скандинавско, тук там си имат реотани в охладителната система в колите и в гаражите се включват директно към 220V и на сутринта палиш и ВЕДНАГА тръгва и парното, а и на двигателя му е по-лесно, когато обаче няма 220V щот си на мечку у градинку у задния двор.... примерно тогава си нагласяш таймера на печката, колата ти е топла и можеш да претичаш и да я подкараш само по ..... фантазия
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Печката е страхотна работа,подгрява двигателя,като едновременно върти и антифриза,хаби минимално ток от акомулатора и харчи 50 милилитра нафта на 1 час !!! При минусови температури пали все едно двигателят не е гасен вообще !!! Много сериозна работа самоче аз не знам как да си настроя тъпиа таимер !!!

Коментар

Първоначално публикуван от DJMAXPLAY1 Преглед на мнение
            Печката е страхотна работа,подгрява двигателя,като едновременно върти и антифриза,хаби минимално ток от акомулатора и харчи 50 милилитра нафта на 1 час !!! При минусови температури пали все едно двигателят не е гасен вообще !!! Много сериозна работа самоче аз не знам как да си настроя тъпиа таимер !!!
            Това http://www.cameltrophyvehicles.com/d...aintenance.pdf може и да ти свърши работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X