Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маслен филтър на Диско 300тди - полезен съвет относно замяната му

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маслен филтър на Диско 300тди - полезен съвет относно замяната му

Чудих се каде да го напиша чудих се и реших да го мацна тука, ако някой реши да го мести където иска.

Та искам да дам един съвет:Когато сменяте маслото на ДВГ,ако сте решили да правите повечко кални изпълнения (некое и друго скокче),купувайте маслен филтър за Дефендър,защото е по-къс и няма шанс предния диф да го размаже,защото повярвайте възможно е.
    Дефендеровия е около 10см висок.
    M.P.

До: Маслен филтър на Диско 300тди - полезен съвет относно замяната му

И за Диско филтрите са по-къси, ама върви го разправяй на продавачите... От Падок си идват с вярната дължина и дифа не ги "дооформя".

Коментар

Е аз вече разцепих един, опита учи вервайте ми.
      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Мда... Както писах и в темата за частите, филтъра е взаимозаменяем между 98% от моделите. Каталожен номер ERR3340 - белият с червени надписи, вдясно на снимката:

Всичко друго може и да става, но не е по сЦеПификация.

Коментар

Маслен филтър за Disco I 300 TDI - откъде?

Някой да е купувал скоро маслен филтър?
          Реших да сменям маслото (първи път ми е), питах на пет магазина в квартала за филтър - няма или само с поръчка. В Мото-пфое един младеж ми обяснява, че било гоям дефицит и ги доставяли и те само с поръчка Да ходя до ДаруКар ли? Че толкова ли е специален тоя филтър?
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

До: Маслен филтър за Disco I 300 TDI - откъде?

Не е. Дарукар със сигурност имат.

Коментар

Малко по-къс е, за да не го мачка дифа, защото е над него. Ако караш само по асфалт - няма грижи, стига да няма големи сътресения..

Коментар

Купувал съм от магазин Хаджиеви на Красно село само че там е от дългите,иначе както ти казаха Дарукар,Трейдкар,Рампартс

Коментар

Филтър като филтър. И дългия филтър става, ако неправиш хард изпълнения няма да опре. Стария ми беше дълъг, но в момента съм с къси (и аз незнам защо).

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                    Някой да е купувал скоро маслен филтър?
                    Реших да сменям маслото (първи път ми е), питах на пет магазина в квартала за филтър - няма или само с поръчка. В Мото-пфое един младеж ми обяснява, че било гоям дефицит и ги доставяли и те само с поръчка Да ходя до ДаруКар ли? Че толкова ли е специален тоя филтър?
                    Аз купих онзи ден маслен филтър CHAMPION.Не съм много сигурен, но мисля че е от късия модел.Ще проверя защото още не съм го сменял.Ако не си купил още пиши ще ти взема.

Коментар

Купих от ДаруКар - както е написал Lazar - ERR334 - 25лв. По номера от талона - това излезе.
                      А младежа дето ми го продаде ми вика: Ти обръща ли я или така си я караш? Аз се шашкам: К'во да обръщам? Ми тая кола, казва, е била с десен волан, ама сигурно добре са я направили та не си личи! Аз я проверявах, преди да я купя, ама може и да съм се объркал, и се ядосвах докато се добера до компютър, да проверя пак. Обичам ги такива "специалисти".
                      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Ако искаш дай номера на шасито, че ми стана интересно.

Коментар

Хубаво ,че си взел ама много пара.Шампиона е 7 лева.

Коментар

А за Фиам за фолксваген е 14 лв, ама е от дългите, ше яде бой от моста.

Коментар

Първоначално публикуван от bigcat Преглед на мнение
                              Хубаво ,че си взел ама много пара.Шампиона е 7 лева.
                              И като е made in vulva mamma и пусне твърд боклук по системата... Да ти спече и масления клапан... Припомняш си таблицата за умножение /по 7/. Личен опит с филтър за около 18-20лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X