Колеги изчезна ми алармата, никаква индикация за сработване.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Алармата на П38А - Моля, помогнете
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Алармата на П38А - Моля, помогнете
Първи вариант батерия и после синхронизация на дистанционното.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
-
Смених батериите, как става тази синхронизация?Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-11-09, 19:11.
Коментар
-
Здравей,
някой беше писал, че става като завъртиш ключа на отключване и докато го държиш в крайно положение натискаш копчето на дистанционното за отключване и после повтаряш и същото за заключване..
опитай.. успех..[COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
[/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
[/B][/COLOR]
Коментар
-
Здравейте,колеги и аз имам проблем(поне така мисля) с алармата.За да не пускам нова тема реших да пиша в тази.Ситуацията е следната - дистанционното работи, заключва и откючва без проблем,има и светлинен сигнал - мигачите,но никога не съм чувал алармата "да се обажда".Пробвах метода,който прочетох някъде из форума да се заключа вътре и да се размърдам - никаква реакция.Ако някой се сеща как по друг начин да я пробвам "да и чуя гласа" моля да пише.Благодаря предварително.
Поздрави!!
Коментар
-
С риск да повторя колегите (писано е много по въпроса в форума), в този джип има монтирана най сериозната серийна система за сигурност, но ако очакваш тя да се държи като монтираните допълнително пищялки жестоко се лъжеш. Алармата ти, си работи перфектно и надявам се никога да не виждаш надпис на таблото ENGINE DISABLE (тогава ще ти трябва ПИН кода). Упех и много безаварийни километри.Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две
Коментар
-
Здравейте,при първа възможност ще пробвам и ще пиша.
Дано колегата dignatov се окаже прав и наистина работи перфектно.
П.С.До valdivladi да точно това имах впредвид другата тема.
Поздрави.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-11-09, 19:42.
Коментар
-
Привет, пробвах начина с залючването на вратата с отворен прозорец и отворих отвътре - работи.Най-после и чух гласа
!.Благодаря ви много на всички за помоща.
П.С. Тестването на обемните датчици по същият начин ли да го направя - да оставя прозореца отворвн и да заключа 2- пъти или по друг начин.Защото аз пробвах метода,който прочетох някъде из форума да се заключа вътре и да се размърдам - никаква реакция.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнениеЗа да пробваш и обемните датчици трябва да си заключил в superlock, т.е. с две натискания на бутона за заключване едно след друго."Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Здрасти и аз за да не пускам нова тема, искам да ви питам нещо. Преди време изпуснах дистанционното от 2 етаж и сега си работи и отключва и заключва, но има един проблем, като отворя джипа и примерно поседи 5-10 мин без да го паля после като завъртя да го паля и не ще?? пише ми нещо на немски и не ще въобще да завърти и като натисна копчето за отваряне на вратите ми изписва START MOTOR и вече върти и пали. Какъв може да е проблема, може ли да е от тва изпускане, защото преди си спомням, че като мушнех в таблото ключа за първи път след отключване на колата и светкаше лампичката на ключа, а сега не??? Но това става и с резервния ключ, и затова си мисля, че не е от изпускането?? Някой да ми даде съвет или нещо подобно????
Коментар
-
Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнениеНякой да ми даде съвет или нещо подобно????
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнениеТуй е "есктра" на алармата, така следва да работи. Прочети частта за алармата в упътването, описано е по-добре отколкото ще мога да го преразкажа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар