Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос

Здравейте, пускам тази тема защото от около месец съм собственик на един прекрасен Фрилендър (с десен волан) от Англия и доста ми допадна идеята описана и развита в първата тема за членството в клуба на феновете на марката. До тук добре ама като темата вече е заключена как бих могъл и аз да се присъединя като член на клуба? Плюс това смятам, че е редно темата за членството да е перманентно отворена и важна, та да може клуба постоянно да расте, ако разбира се това е идеята а не да се създават някакви затворени кръжоци по интереси Та по същество ще се радвам някой да отговори на въпроса ми дали мога да се включа. Между другото имам отработен вариант със сервиз за обръщанията на дирекцията на Фри. Става ПЕРФЕКТНО и е около 1400 лв с рейка от Англия плюс труд
    Бог обича смелите, но води разумните....

До: Въпрос

Първоначално публикуван от madcop Преглед на мнение
    Здравейте, пускам тази тема защото от около месец съм собственик на един прекрасен Фрилендър (с десен волан) от Англия и доста ми допадна идеята описана и развита в първата тема за членството в клуба на феновете на марката. До тук добре ама като темата вече е заключена как бих могъл и аз да се присъединя като член на клуба? Плюс това смятам, че е редно темата за членството да е перманентно отворена и важна, та да може клуба постоянно да расте, ако разбира се това е идеята а не да се създават някакви затворени кръжоци по интереси Та по същество ще се радвам някой да отговори на въпроса ми дали мога да се включа. Между другото имам отработен вариант със сервиз за обръщанията на дирекцията на Фри. Става ПЕРФЕКТНО и е около 1400 лв с рейка от Англия плюс труд
    Колега, в темата ясно и точно е обяснено защо и докога е отворена или затворена. Клуба е създаден преди 3 години и ако сте се запознали с устава( към койото има линк още на първата страница на заключената тема) ще разберете, че определено това не е група по интереси. Тъй като още не може да пращате ЛС, а публичния ми профил също е недостъпен все още за Вас, напишете ми имейл на z.zlatev@yahoo.com с трите имена, телефон и имейл за връзка. От там нататък аз ще имам грижата да Ви добавя в списъка с кандидат-членове и да ви държа в течение как ще станете пълноправен член и какви предимства ще ползвате от това. А също и да сте в час с клубните мероприятия.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колега, ето този текст: "...Основни цели на сдружението
      Чл. 6. Основни цели на Сдружението са:
      Обединение на лицата, привърженици на марката Ленд Ровър и споделящи нейната философия..."
      и конкретно думата "привърженици", а не "собственици", прави клуба изключително отворено общество.

Коментар

Колеги, защо въобще си мислите че не е ясно написаното. Напълно разбираемо и происто е, въпроса в случая беше че просто закъснях с два дни за да се запиша и аз, а желание не ми липсва, та затова пуснах тая тема, понеже просто още не мога да пиша ЛС. Иначе ми е пределно ясно че да си фен на марката не значи непременно да я притежаваш На практика предлагам просто темата дето е заключена да не се заключва, а да остане важна и първа във форума. Така клуба ще расте непрекъснато и такива изявления като моето просто няма да има защото всичко ще е ясно. Така смятам аз, а дали ВИЕ сте съгласни е друга тема. А за клуба много ще се радвам да съм полезен и аз
        Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X