Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пребоядисване на Диско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пребоядисване на Диско

Следващия месец ще ми пребоядисват Диското та реших да попитам предварително за да не стават сакатлъци после Не живея в България а местните майстори са известни с некадърноста и мързела си .Има ли някаква специална подготовка на колата ( диско 300tdi-98 ) нали е алуминиева все пак Някакви специални грундове,бои ?Притесняваме дори самото махане на старата боя и шлайфането(да не вземат да надъвчат купето).Всяка информация ще е от помощ.Искам да им направя предварителен инструктаж на майстораните за да няма после - ми аз не знаех ... аааааа таковичката.....
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

До: пребоядисване на диско

Ами,тя старата боя не се маха...само се минава с водна шкурка...

Коментар

Ясно.Явно в тоя случай е без значение дали е алуминий при положение че се ползува старата основа .Или греша Става въпрос не просто за пребоядисване а и за смяна на цвета.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Еми,щом е само боядисване,само се сваля гланца и се пръска новия цвят.
        Това че се сменя цвета не е проблем.

Коментар

Благодаря за отговора Вече мога да спя спокойно

Коментар

Със закъснение се включвам, ама ако не е проблем, колега, сподели моля пребоядиса ли го това Диско и как точно се развиха нещата, понеже имам идея за един проект... Засега е само идея, ама засяга смяна на цвета на Дискавъри 1.
            088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

До: Пребоядисване на Диско

След като закарах Диското в България и го метнах по баири,гори и блата мераците ми за пребоядисване отлетяха заедно с последните остатъци лак по колата . Така по-ми харесва.Ушмулено но винаги в добро настроение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X