Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си купих Дискавъри!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: и аз си купих ленд роувър дискавъри!

Първоначално публикуван от pepijoro Преглед на мнение
    Здравейте!
    Казанчето за водата е непрозрачно и досипах до средата.ОК?
    Вероятно говориш за антифриза. Като погледнеш вътре - има едно кръстче, което е като колонка в самото казанче /приблизително високо колкото средата на казанчето/. Видиш ли кръстчето, доливаш, докато спреш да го виждаш /докато го покриеш/. МНОГО внимавай за вида антифриз. Сипвай ДАМО препоръчания - в ръководството го има. Приблизителна цена 12 лв./л. Има и по-евтин - руски, но ... И с9е разрежда с дестилирана вода приблизително 50/50. Затваряш го, погалваш го с любовна топлота, палиш и където ти видят очите.

Коментар

Каде да гресирам Диско1

Здравейте!
      Джипчето поскърцва от време на време,но незнам сервиз който да гресира,та моля за помощ!
      Благодаря за помоща за нивото но антифриза!
      Безаварийно на всички и днес ще кача снимки!

Коментар

До: Каде да гресирам Диско1

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=38873&page=4 - литиева грес. Последната страница. Ако си от София, по пътя за Метро Люлин, почти веднага след отбивката за Банкя вляво е сервиз Джемини. Отиваш с кутия около литър, казваш им, че искаш и ти наточват за няколко лева. Инъче ще ти излезе доста по-скъпо. Можеш да ги гресираш с ръчен такаламит. Ако имаш затруднения, на някоя среща идваш и си гресиран. На още няколко места трябва да наливаш масло и понеже едва ли нещо от Дискавъри не е обсъждано тук, проверявай с търсачката, а най-добре изчети всичко в нашия форум, защото ще видиш повече от един отговор. Ако ще имаш още въпроси, по-добре ги пускай в една тема, за да може по-лесно да се наблюдава състоянието на колата ти.

Коментар

До: Съвети, мнения и препоръки преди покупка на Дискавъри 1

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Диско 2 1992г-сигурен ли си?
          Ше ги оправи, още малко му трябва

Честито и безаварийно!
          И аз си купих Диско 1 2.5тд 1992г. но,още не съм сменял нищо.Прегледах го и имам само семеринг на з.деф.и тампоните.Дизеларката е перфектнал!
          Като свърши ловния сезон ще сменя маслата и др.
          Поздрави!
          ТУК сигурно го е казал правилно

.... не чакай края на ловния сезон,за смяната на консумативите.Може да ти излезне много скъпо.(за един ден ще го обслужиш)
          .... напиши си в профила от къде си, Ааа снимки няма ли да има ?

...... минах през клони,коловози от трактори с кал и се качих на баира!
          ....
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-10-08, 17:49.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Снимки на Дискавърито

Това са някои от снимките на ЛР ми.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Lazar; 19-10-08, 20:14. Причина: снимките

Коментар

До: Снимки на Дискаварито

Привет!
              А...ааа харен е бе и да ти бъде на кадем...
              Наслука с жипката и в лова...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Здравейте!
                Обърках го малко с едно и две!
                По препоръката Ви почвам ремонта в сряда,но днес при включване на турбото на по висока предавка съединителя приплъзва.
                Моля за помощ при покупката на същия за да не се набутам с някое дърво и какава е нормалната цена?
                Откаде да закупя тампони за предното окачване 4бр,амортесьор за кормилната щанга и семеринг за задния деф.?
                Предварително благодаря?

Коментар

Около 300-350 е нормалната цена за оригинален в България, от Англия излиза бая по-малко. Как така приплъзна от турбото? Предполагам става дума за ръчна скоростна кутия...

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    ... Можеш да ги гресираш с ръчен такаламит. Ако имаш затруднения, на някоя среща идваш и си гресиран...
                    Ще изполвам тази тема да попитам от къде в София мога да си купя такаламит?
                    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                      Някой пазар на старо. Аз моя го взех от дядо ми - беше за москвича му отпреди ХХХ години.

Коментар

Ташев-Галвинг. Аз от там си купих два - да си имам. Има и хубави и евтини.
                        Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                        LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                        Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Ако не си намериш,
                          може някоя вечер след работа да минеш през центъра и да гресираме ,моя е пълен с хубава грес с молибден.

Ако решиш трябва да се разберем да го взема с мен .

Поздрави,

Коментар

Честито със здраве да си го караш и да знаеш че багажника му без проблем събира две свинки от по сто кила една върху друга,казвам ти го от личен опит само постилай нещо отдолу че после няма измиване кръвта.Аз си поръчах съединител от падок излезе ми окло 220лв. с доставката ама за смяна искат много пари,ако се навиеш да си го сменяш сам кажи ще ти обясня стъпка по стъпка как се прави,че то аз два пъти го правих

Коментар

Здравейте колеги!
                              Метнах се в Мото пфое днес и с отстъпките го докарах горе-долу за всички части.
                              Нямах време да се огледам,но мерак с пари се гаси.
                              За гресирането ако си взема ЛР в петак ще Ви помоля за точно място и адрес,защото леко поскърцва!
                              Видяхтели снимките?
                              Преместени са ,но не знам какво означава?
                              Бъдете здрави!!!

Коментар

Цитат:Мнение на pepijoro
                                Здравейте!
                                Казанчето за водата е непрозрачно и досипах до средата.ОК?
                                Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                                Вероятно говориш за антифриза. Като погледнеш вътре - има едно кръстче, което е като колонка в самото казанче /приблизително високо колкото средата на казанчето/. Видиш ли кръстчето, доливаш, докато спреш да го виждаш /докато го покриеш/. МНОГО внимавай за вида антифриз. ........
                                .... Затваряш го, погалваш го с любовна топлота, палиш и където ти видят очите.
                                ... мислех си,че само аз си говоря с НЕГО=> L.R.

... за това става въпрос
                                Прикачени файлове
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X