Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво може мулето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво може мулето

1. Например 1,5 куб.м газобетон /мокър/. Защо обемите на товарния отсек на новите автомобили се дават в литри? Да не са цистерни?
    Така натоварен качих 3 стъпала и обърнах на една тясна алея за по-удобно разтоварване. Сн. 1 и 2
    2. 2500м' плат /около 5500 кв.м/ - по маг. Тракия със 130 км/ч. Забравих да снимам преди разтоварването. Сн 3.
    Прикачени файлове
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

До: Какво може мулето

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
    Защо обемите на товарния отсек на новите автомобили се дават в литри? Да не са цистерни?
    Литър е мярка за обем
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз имам един практически въпрос.
      Колко е максималната дължина на предметите, които могат практически да се возят в Диско 1? Питам, защото ми предстои да транспортирам мебели и се чудя дали ще се хванат или трябва да си търся друг транспорт.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
        Аз имам един практически въпрос.
        Колко е максималната дължина на предметите, които могат практически да се возят в Диско 1? Питам, защото ми предстои да транспортирам мебели и се чудя дали ще се хванат или трябва да си търся друг транспорт.
        Горещо ти препоръчвам да не оставяш вратата отворена, за да не се изкърти от пантите.

Коментар

и аз горещо ти препоръчвам да не го правиш втори път. В крайна сметка това е кола, не самосвал, пък и при едни резки спирачки тия итонгчега ще почнат да летят през предното стъкло.
          Всички можем да си товарим каручките до тампоните, ма после се отварят едни теми за сервизни неволи

Коментар

+1
            Хората правят бусове за тази цел.
            http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
            Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

По принцип са прави колегите,но понякога се налага и това да се прави

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                Литър е мярка за обем
                Опитай да превърнеш 3 куфара с женски дрехи в мерна единица литри и ще разбереш за какво говоря.

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                ........Колко е максималната дължина на предметите, които могат практически да се возят в Диско 1? ...........
                100/160/115h- може да вкараш паралелепипед с такива р-ри /при свалена задна седалка-демонтирана/

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                и аз горещо ти препоръчвам да не го правиш втори път. В крайна сметка това е кола, не самосвал, пък и при едни резки спирачки тия итонгчега ще почнат да летят през предното стъкло.
                Всички можем да си товарим каручките до тампоните, ма после се отварят едни теми за сервизни неволи
                Тези експерименти с неукрепен товар ги правя само в града и то кротко. Освен това за доста хора тук е известно, че смених окачването за по-голяма носимост, а не толкова за лифт.

Първоначално публикуван от Asen - Dezki Преглед на мнение
                +1
                Хората правят бусове за тази цел.
                Аз имам 4, но реших, че не си струва да спъвам работата на момчетата за такова дребно нещо.
                Между другото по същата причина преди време се надцених, слагайки над 0,5куб. сурова акация на багажника на покрива-2 греди 30/30/300см. От тогава багажникът е свален и му обмислям по-сериозно укрепване.

Съзнавам, че темата не е по ТЕМАТА, ама колегите нещо много вяло пишат напоследък и реших да вложа малко виц.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Опитай да превърнеш 3 куфара с женски дрехи в мерна единица литри и ще разбереш за какво говоря.

Тук по-скоро е необходима мерна единица за издръжливоста на нервите на мъжът на опън(една лудост).Примерен вариант при над 7 лудости-
                  1-куфарите се засилват в доматите на комшията
                  2-жената се приема в интензивното
                  3-мъжът се приема в лудницата
                  4-нищо не се случва (вероятноста е малка)
                  Разбирасе възможен е и сценарий обединяващ първите три варианта.
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз имам 4, но реших, че не си струва да спъвам работата на момчетата за такова дребно нещо.
                    Между другото по същата причина преди време се надцених, слагайки над 0,5куб. сурова акация на багажника на покрива-2 греди 30/30/300см. От тогава багажникът е свален и му обмислям по-сериозно укрепване.

Съзнавам, че темата не е по ТЕМАТА, ама колегите нещо много вяло пишат напоследък и реших да вложа малко виц.
                    Прав си, налага се по някога. И моя го ползваме за земЛеделие- грозде, джибри такива работи.
                    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Прав си, налага се по някога. И моя го ползваме за земЛеделие- грозде, джибри такива работи.
                      Ако нямате за готовия дестилат с радост предлагам Диското си!!!

Коментар

Аааааааа това е много отговорно. За туй нещо трябва Диско 2 на въздушни възглавници да'нса размъти и т.н. Отговорно возене трябва. То това са ценни течности.
                        Имам един приятел на години. Караше Диско 1'91 от 7-8 години. На ~70 години е. И казва: " Сино ми купи лимузина / Шкода СуперБ/. Не ми требе лимузина. На мене ми требе джип. Есента качвам 7-800 кила грозде и ........" Той сега кара ТЛК 2007, ама незнам дали я товари с грозде. Като съдя по визията, май скоро ще подходи както при Дискавърито.

Коментар

Аааааааа това е много отговорно. За туй нещо трябва Диско 2 на въздушни възглавници да'нса размъти и т.н. Отговорно возене трябва. То това са ценни течности.
                          Ако дестилат ще се размътва, не давам да цапа Скитника. И за миене на джамове не става. В Диското само "вода от горната чешма" слагам.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                            ..........И за миене на джамове не става. ..................
                            То ако става за миене на джамове, си е чист спирт + филпон / не се пие/. И тогава спираме да говорим / респ. да пишем/.

Коментар

1. Например 1,5 куб.м газобетон /мокър/. Защо обемите на товарния отсек на новите автомобили се дават в литри? Да не са цистерни?
                              Така натоварен качих 3 стъпала и обърнах на една тясна алея за по-удобно разтоварване. Сн. 1 и 2
                              2. 2500м' плат /около 5500 кв.м/ - по маг. Тракия със 130 км/ч. Забравих да снимам преди разтоварването. Сн 3.
                              Цецо, това не е нищо . Аз на мойто преди да стане на бъги му натоварих в багажника 20 торби с теракол (което си е 500 кг.) и нали е със SLS, та като запалих и тръгнах все едно няма нищо
                              ---------------------
                              Шофирайте разумно!
                              [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X