Колеги, някой знае ли каква е разликата в междуосовото разстояние при базата с 2 и 4 врати

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Дължина на Диско 1

Свий

X
- 

До: Дължина на Диско 1

Има, но само по автокъщите. Това е някаква "оптична" база - само са клиенти. Иначе са еднакви. Обърни внимание на поста на Лазар-много е прав.Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеЗначи тук понятие като къса или дълга база няма .... ?
 Мерси За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец. За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
 Коментар
- 

Освен това, по автокъщите Ровърите обикновено са с "всички блокажи"...Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеИма, но само по автокъщите. Това е някаква "оптична" база - само са клиенти. Иначе са еднакви. Обърни внимание на поста на Лазар-много е прав.  
 Коментар
- 

Класика има и 110 инча...Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеДа, няма. Междуосието на Дискавъри 1 и Рейндж Класик(до 94-та) е едно и също - 100 инча  
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеКласика има и 110 инча... 
 Едва ли ще попадне на нещо такова. 

П.П.

Още си спомням как реагирах, когато видях 147-цата за първи път  
 Коментар
- 

Стандартно - няма блокировки в мостовете, само в междуосевия диференциал.Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеМерси инфото ... а има ли с фабричен 100 блокаж на заден диф.
 и как да се ориентирам с лоста на раздатката. до сега съм имал само японци 

За положението на лоста - само аз съм го писал няколко пъти тук, но не ми се търси. Имаш:

L
 N
 H

Обикновено караш на "H" (high), т.е. бързи. "N" (neutral) е ясно. "L" (low) са бавни. Като бутнеш лоста вляво (към шофьора) от позициите H и L - блокираш междуосевия диференциал.

Т.е. - за разлика от Тойотата full time, където на бавни щеш нещеш си с блокиран междуосев диф, тук това не е задължително...  
 Коментар
- 

Ти какво търсиш?Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениемерси остана само да намерим по евтина и читава джипка остана само да намерим по евтина и читава джипка
 До 10К лв. има колкото искаш Disco 1 300tdi.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар