Колеги, някой знае ли каква е разликата в междуосовото разстояние при базата с 2 и 4 врати
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дължина на Диско 1
Свий
X
-
До: Дължина на Диско 1
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеЗначи тук понятие като къса или дълга база няма .... ?
МерсиЗа жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеИма, но само по автокъщите. Това е някаква "оптична" база - само са клиенти. Иначе са еднакви. Обърни внимание на поста на Лазар-много е прав.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеДа, няма. Междуосието на Дискавъри 1 и Рейндж Класик(до 94-та) е едно и също - 100 инча
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеКласика има и 110 инча...
Едва ли ще попадне на нещо такова.
П.П.
Още си спомням как реагирах, когато видях 147-цата за първи път
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеМерси инфото ... а има ли с фабричен 100 блокаж на заден диф.
и как да се ориентирам с лоста на раздатката. до сега съм имал само японци
За положението на лоста - само аз съм го писал няколко пъти тук, но не ми се търси. Имаш:
L
N
H
Обикновено караш на "H" (high), т.е. бързи. "N" (neutral) е ясно. "L" (low) са бавни. Като бутнеш лоста вляво (към шофьора) от позициите H и L - блокираш междуосевия диференциал.
Т.е. - за разлика от Тойотата full time, където на бавни щеш нещеш си с блокиран междуосев диф, тук това не е задължително...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениемерсиостана само да намерим по евтина и читава джипка
До 10К лв. има колкото искаш Disco 1 300tdi.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар