Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ролбар за Диско 3? Откъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ролбар за Диско 3? Откъде?

Колеги искам да си взема оригинален ролбар, степенки и разни други подобни джиджявки за Диско-3, но немога да намеря в тия сайтове дето са описани тук(или аз немога да се справя). Има само за по-старите модели-Диско1 и 2. И ролбарите са все желязни, а аз съм виждал на Диско3, че слагат пластмасов (то това може и да не се казва ролбар?) Също така ме интересува и оригинален теглич.
    Може ли някой да помогне.

До: Ролбар за Диско 3? Откъде?

Ако говориш за отпред - булбар.

Коментар

Ей тук има доста аксесоари. Булбар не видях, обаче цените са..ммммм

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Ей тук има доста аксесоари. Булбар не видях, обаче цените са..ммммм
        Аз също си харесах това "Polymer Front Bumper Protection Bar" от този линк, но какъв е ефекта, какво се постига с този Bumber. Предпазва ли от нещо или просто се търси декоративен ефект?

P.S. Извинявам се, че се намесвам в темата но Disco 3 и RR Sport са доста еднакви.
        Range Rover Sport 2.7

Коментар

Такива са им изискванията за безопасност. Не на самия автомобил, а на това което ще се блъсне в булбара. Не трябва да има твърди, остри дебели железарии.Ако не друго, поне ги облицоват в някакъв пласмасов, гумен и т.н. материал.

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
            .....................но какъв е ефекта, какво се постига с този Bumber. Предпазва ли от нещо или просто се търси декоративен ефект?

.
            Ефектът е много по-добър от ефекта с метален булбар. Не ми се говори за д/е/фекта на металния при удар. Полиуретановият е и иновативен - деформира се и се връща / разбира се в някакви разумни граници на деформация/. Вече за цени да не говорим, щото трябва да мълчим силно.
            По-скоро металният е за храсти и за красота/грозота - кой какъвто ефект търси.
            Щото джипът трябва да си е грозен - това е чарът му - мое мнение.

ПС Сега видях, че Лазар ме е изпреварил. Та доколкото си спомням в ЕС с металния булбар = проблемно шофиране.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Такива са им изискванията за безопасност. Не на самия автомобил, а на това което ще се блъсне в булбара. Не трябва да има твърди, остри дебели железарии.Ако не друго, поне ги облицоват в някакъв пласмасов, гумен и т.н. материал.
              Лазаре, това значили,че един ден ако еволюира DISCO-то до такава степен, и тръгна за UK с джипката (ебаси мечтата ) . При преминаването ми през Европа ще имам проблеми ?
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

За Европа не знам, но в UK който регистрирал с булбар - това е. Заварено положение - ок. Новите производства обаче - никаква гола железария.
                За чужденците мисля, че не е проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                  Лазаре, това значили,че един ден ако еволюира DISCO-то до такава степен, и тръгна за UK с джипката (ебаси мечтата ) . При преминаването ми през Европа ще имам проблеми ?
                  Споко виждал съм доста такива та даже и по харт от твоя в Германия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X