Здравейте, значи проблемът е следния, преди доста време се появи неприятен съскащ звук от двигателя, от областа на сцепление м/у блока на двигателя и изпускателно впръсквателния колектор. Веднага смених гарнитурата, но не помогна. След множество консултации стигнах да заключението, че повърхноста на самия колектор е изметнала и няма нужното сцепление (вероятността да е друго е минимална, защото сега вече изпушва осезаемо). Двигателя вече губи осезаемо компресия, като на места кадето качвах на 5-та, сега минажам на 4-та... Двигателя почна да пуши. И т.н. и т.н.
Въпрос: знаели някой каде мога да шлайфам колектор, а и препоръки за добър майстор няма да са ми излишни, тъй като при Леви няма да ходя повече, Дару също не са ми по вкуса, а Мото пфое, по джоба. Нямам уви и гараж, където сам да сваля колектора, а на открито, както сте забелязали е -100000000
Ще съм благодарен ако помогнете.
Въпрос: знаели някой каде мога да шлайфам колектор, а и препоръки за добър майстор няма да са ми излишни, тъй като при Леви няма да ходя повече, Дару също не са ми по вкуса, а Мото пфое, по джоба. Нямам уви и гараж, където сам да сваля колектора, а на открито, както сте забелязали е -100000000

Коментар