Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термостат на Диско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Термостат на Диско

Тези дни се сблъсках с един много банален проблем. Скоро ми сменяха виско на перката+термостат и антифриз, обаче Диското по време на отпуската за малко да ме остави на пътя. На магистралата, с включен климатик, при 100-110 км/ч направо светна червената лампа.
    По планински асфалтов път също загряваше... Направо ми вкисна отпуската.
    Та си започнах втората седмица от отпуската с ключ в ръка
    Свалях радиатор и мих всичко. Като свалих термостата малко се поучудих, защото според мен беше сложен неправилно. След консултация по телефона с Yaro и Lazar (благодаря и на двамата) се оказа, че термостата наистина е сложен погрешно.

Банална случка, но на мен ми изпили нервите, че вече бях почнал да мисля за смяна на водна помпа и какво ли не още...

С две думи - термостата на Диско 200tdi може да се сложи и наопаки, като ефекта е ясен
    Прикачени файлове
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

До: За термостата на Диското

На много други двигатели също може да се сложи наобратно. Глупава история, особено в днешно време, когато всеки "разбира" от всичко.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: За термостата на Диското

На 300tdi мисля, че не може, или поне трябва да си много упорит за да объркаш нещата.

На първи тестове колата се държи доста добре - на втория километър (с включен климатик) стрелката стига средното деление и остава там. На шести ще я видя как се държи и на магистрала.
      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X